Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe F.Bahçe yönetimi Alves, Meireles, Kadlec, Mehmet Topuz, Serdar Kesimal ve Holmen ile yolları ayıracak. Salih ve Stoch da iyi teklif gelirse satılacak - Fenerbahçe Haberleri

        Fenerbahçe'de yönetim sezon sonu sözleşmeleri bitecek olan Mehmet Topal, Gökhan Gönül ve Caner Erkin ile yeni kontrat yapmak istiyor.

        Fenerbahçe yönetimi, haziranda sözleşmesi bitecek olan futbolcularla ilgili kararını verdi. Yönetim öncelikle sezon devam ederken hiçbir oyuncuyla masaya oturmak istemiyor. Geçtiğimiz sezonlarda olduğu gibi görüşmeler yine lig bittikten sonra yapılacak.

        Sarı-Lacivertliler; Mehmet Topal, Gökhan Gönül ve Caner Erkin’i takımda tutmaya kararlı. Bu oyuncuların menajerlerine, “Bizimle görüşmeden kimseyle masaya oturmayın” mesajı verilecek. Zaten üç yıldız da Fenerbahçe’de kalmak istediği için diğer takımlardan gelen teklifleri ellerinin tersiyle itiyor.

        Sarı-Lacivertliler’de sözleşmesi bitecek olan Alves, Meireles, Kadlec, Mehmet Topuz, Serdar Kesimal ve şu anda Konya’da kiralık olarak oynayan Samuel Holmen ile yollar ayrılacak.

        Eğer Roma, sözleşmesindeki 11 milyon Euro’yu verirse Salih Uçan da satılacak. Aynı şekilde Bursaspor’da kiralık olarak görev yapan Stoch da iyi bir teklif gelmesi halinde gönderilecek. (Fanatik)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ