Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol 1. Lig Eskişehirspor Eskişehirspor Fenerbahçe maçı saat kaçta? Muhtemel 11'ler - Fenerbahçe Haberleri

        HTSPOR

        Teknik direktör Vitor Pereira, ligin “Ligin ikinci yarısının ilk maçında hata yapma lüksümüz yok. Hata yaparsak rakiplerimizi mutlu eder ve daha çok havaya sokarız. Bu yüzden ateşle oynamanızı istemiyorum. Maça tam konsantre olun ve bize yakışan bir oyun sergileyin.” açıklamalarında bulunarak oyuncularını uyardı. İşte Fenerbahçe Eskişehirspor maçına dair bazı haberler...

        FENERBAHÇEYE ÇİÇEKLİ KARŞILAMA

        F.Bahçe dün Eskişehir’e gitti...Sabiha Gökçen Havalimanı’nda başkan Aziz Yıldırım kontrolden geçerken X-Ray cihazının ötmesi üzerine güvenlik, “Bir daha geçin” dedi. Yıldırım buna çok sinirlenirken taraftarlar kafileyi çiçeklerle karşıladı.

        ESKİŞEHİRSPOR FENERBAHÇE MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA OYNANACAK?

        Spor Toto Süper Lig'de ikinci yarının ilk haftası olan 18.haftanın son karşılaşması olacak Eskişehirspor - Fenerbahçe maçı 18 Ocak Pazartesi günü, saat 19:00'da, Lig Tv kanalından canlı izlenebilecek. Karşılaşmayı orta hakem Alper Ulusoy yönetirken, yardımcılıklarını Kemal Yılmaz ve Volkan Narinç üstlenecek.

        KANARYA ESKİŞEHİRDE ZOR UÇUYOR

        Fenerbahçe’nin Eskişehir deplasmanları sürekli zorlu geçiyor ve Sarı-Lacivertliler puan kayıpları yaşıyorlar. Eskişehir Atatürk Stadı’nda oynanan maçlarda ev sahibi ekip 13, Fenerbahçe 6 kez galip geldi. Siyah-Kırmızılılar, lig tarihinde Fenerbahçe karşısında elde ettiği 14 galibiyetten 13’ünü sahasında aldı.

        KÖTÜ SAHA VE HAVAYA ÖZEL ÖNLEMLER

        Fenerbahçe’yi bugünkü Eskişehirspor maçında son derece zorlu bir ortam bekliyor... Karşılaşma büyük ihtimalle yoğun kar yağışı altında oynanacak. Bunun için de Fenerbahçeli futbolcular önlemlerini aldılar. Futbolcular sahaya uygun özel kramponlar giyecek, üşümemek için de kulaklık takacaklar. Bunun yanı sıra da vücudu sıcak tutacak özel kremler kullanılacak.

        DÖNÜŞ İÇİN PLANLAR HAZIR

        Fenerbahçe, Eskişehir’deki maç öncesi kötü hava şartları nedeniyle İstanbul’a dönüş için tüm planlarını hazırladı. İlk olarak hava yoluyla dönmeyi planlayan Sarı-Lacivertliler, burada bir aksilik yaşanması halinde Eskişehir’e getirilen takım otobüsü ile gitmeyi deneyecek. Kara yolunda da sorun çıkarsa kafile şehirde 1 gün daha kalıp ertesi gün hızlı trenle İstanbul’a gelecek.

        ESKİŞEHİRSPOR FENERBAHÇE MUHTEMEL 11'LER

        Eskişehirspor: Ruud Boffin, Toko, Emre Güngör, Anıl Karaer, Kaan Kanak, Kıvanç Karakaş, K.Ahmet Çörekçi, Goran Causic, Tornike Okriashvili, Engin Bekdemir, Sebastian Pinto

        Fenerbahçe: Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Simon Kjaer, Michal Kadlec, Caner Erkin, Mehmet Topal, Josef de Souza, Ozan Tufan, Lazar Markovic, Luis Nani, Jose Fernandao

        5 OYUNCU SINIRDA

        Kanarya’da tam 5 futbolcu cezalı duruma düşme tehlikesini yaşıyor. Alper, Caner, Kjaer, Mehmet Topal ve Josef de Souza, bugün kart görmeleri durumunda, Ç. Rize maçında forma giyemeyecekler.

        F.Bahçe 27 Eylül 2015 tarihinde Beşiktaş karşısında 3-2 kaybetti ve bu maçın ardından oynadığı son 20 resmi maçında 13 galibiyet 7 beraberlik alırken hiç yenilmedi.

        RVP VE ARKADAŞLARININ KEYFİ YERİNDE

        Fenerbahçe’de futbolcuların keyifleri yerinde. Sarı-Lacivertliler zorlu Eskişehir maçının son çalışmasını dün sabah Samandıra Can Bartu Tesisleri’nde yaptı. Son çalışma hayli neşeli geçerken renkli görüntülere de sahne oldu. Özellikle Robin van Persie’nin son derece keyifli olduğu gözlenirken Hollandalı yıldız çalışma sonunda arkadaşlarıyla objektiflere poz verdi.

        DİEGO'DAN SONRA HASAN ALİ DE YOK

        Eskişehirspor maçı öncesinde Fenerbahçe sakatlık haberleriyle sarsılmaya devam ediyor... Diego Ribas dünkü son idmana da çıkmazken Eskişehirspor maçının kadrosuna alınmadı. Ayrıca Hasan Ali Kaldırım da geçirdiği gribal enfeksiyon nedeniyle son çalışmaya katılmadı. Başarılı sok bek de doktorların kontrolü sonrasında kadroya alınmadı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ