Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe'den Emenike resti! - Fenerbahçe Haberleri

        HABERTÜRK SPOR / AHMET SELİM KUL

        Fenerbahçe ile West Ham arasındaki Emmanuel Emenike pazarlığı kıran kırana geçiyor... Önceki gün Londra’ya gidip sağlık kontrolünden geçen Nijeryalı yıldızı, Sarı- Lacivertliler ucuza bırakmak istemiyor. Ada ekibi golcü futbolcuyu sezon sonuna kadar kiralamak istiyor. Bunun için de Fenerbahçe yönetiminin istediği para 1 milyon Euro... Yapılan görüşmeler sonucunda West Ham yönetimi bu parayı çok bulurken Fenerbahçe cephesinden noktayı koyacak karşılık geldi. Sarı-Lacivertli kurmaylar, İngiliz yöneticilere, “Emenike’nin kiralama bedeli 1 milyon Euro’dur. 999 bin Euro’ya bile olmaz” diyerek son noktayı koydular.

        TARAFTAR SICAK BAKMIYOR

        Emmanuel Emenike için Fenerbahçe ile West Ham kulüpleri pazarlık yaparken işin diğer bir ilginç yönü de var. West Ham taraftarları, Emenike’nin takıma dahil edilmesine sıcak bakmıyor. Bu durum da Emenike’nin transferindeki pürüzlerin giderilmesini geciktiriyor.

        DOUMBİA'NIN GÖZÜ KORKTU

        Fenerbahçe’nin Seydou Doumbia transferi de çıkmaza girdi. Fildişi Sahilli futbolcu, Fenerbahçe’ye gelmeye sıcak bakmıyor. Çünkü Fernandao ve Robin van Persie’nin attıkları gol sayısı Fildişili oyuncunun gözünü korkuttu. Yeterince forma bulamamaktan çekindiği için Doumbia gelmek istemiyor. F.Bahçe’nin elinde Angel Correa, Loic Remy, Simone Zaza, Gustavo Bou gibi adaylar var fakat çok az bir zaman kalmasından dolayı transfer ihtimali de gitgide azalıyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ