Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray "Galatasaray'ı iç sahada 53 yıl daha yenemeyeceğiz" - Futbol Haberleri

        TT Arena'daki maçın ardından Parolo "Galatasaray karşısında savunmamızı iyi koruduk ve birlik içinde oynadık. Güzel bir oyun ortaya koyduk, ama ne yazık ki berabere kaldık. Ne var ki bu çizgide devam etmeliyiz. Rövanş maçında elimiz daha rahat olacak" yorumunda bulundu.

        Galatasaray'ın stadında atmosfer harika ve çok sıcaktı diyen Parolo "Özellikle başlangıç koreografisi muhteşemdi. Bizim için böyle bir ortamda oynamak bir memnuniyetti" diye konuştu.

        Kendi taraftarlarının da Roma'da böyle bir atmosfer yaratmasını umduğunu dile getiren başarılı oyuncu, "Umarım taraftarımız bizi yalnız bırakmaz ve bizi motive ederler. Umarım Galatasaray'ınkiler gibi bizi desteklerler. Ancak en önemlisi bizim kendi iç motivasyonumuz" diye sözlerini sürdürdü.

        FIRSATI KAÇIRDIK

        Galatasaray'ın, İtalyan rakipleri karşısında iç sahada ilk ve tek yenilgisini 53 yıl önce almış olmasına ilişkin de konuşan Marco Parolo, "Bizim açımızdan gerçekten yazık oldu, bir fırsatı kaçırdık. Bu sefer doğru bir zaman olabilirdi, ancak öyle görünüyor ki bir 53 yıl daha geçmesi lazım Galatasaray'ı iç sahada yenmek için" ifadelerini kullandı.

        Parolo, Galatasaray taraftarlarının bir dakikalık saygı duruşunu ihlal etmesine ilişkin ise, "Ben açıkçası fark etmedim. Bu konuda bir şey söyleyememem, çünkü o taraftarların aklından ne geçiyordu bilemem" dedi.

        İstanbul'un çok güzel bir şehir olduğunu da söyleyen Parolo, Terör saldırısından dolayı çok üzgünüz. Bu saldırının kurbanlarını saygıyla anıyoruz. Öte yandan futbol, eğlenceli ve güzel olmalı ki dünyada güzel şeyler olduğunu da gösterelim diye konuştu.

        Lazio, rövanş maçı kapsamında 25 Şubat'ta Galatasaray'ı Roma Olimpiyat Stadı'nda ağırlayacak.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ