Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Kasımpaşa Kasımpaşa Teknik Direktörü Rıza Çalımbay: Dönüm maçımız - Kasımpaşa Haberleri

        HABERTÜRK SPOR | VOLKAN KÖSE

        Süper Lig’in ikinci yarısına çok iyi bir başlangıç yapamayan Kasımpaşa, geçen hafta konuk ettiği Eskişehirspor’u 2-1 yenerek 5 maçlık 3 puan özlemini sonlandırmıştı. Avrupa hedefiyle yola çıkan Lacivert-Beyazlılar; Çaykur Rizespor maçının hazırlıklarını sürdürürken, teknik direktör Rıza Çalımbay, iddialı açıklamalar yaptı. Tecrübeli teknik adam şöyle konuştu:

        ‘HERKES DİKKATLİ OLSUN!’

        “Süper Lig’in ikinci yarısında telafisi olmayan maçlar oynanacak. Tüm takımlar ve hakem arkadaşlarımız için... Herkesin çok dikkatli olması gerek, sıkıntılar başladı çünkü. Biz ligin ikinci bölümüne iyi başlamadık. Çok eksik oyuncularımız var. Giden oyuncularımızın yerine oyuncular aldık ama geç geldiler. Alışıldık bir düzen vardı. Tekrar yeni bir düzen kurmak gerekti. Bu sefer de çok sakatımız var, şu anda bile en az 7 oyuncu sakat.

        TARAFTARA ÇAĞRI

        Ama tek düşüncemiz Rize’den galibiyetle ayrılmak. Bizim için dönüm maçı olacak. Eğer kazanırsak, Eskişehir’den aldığımız 3 puanın önemi daha da artar. Ama Eskişehir maçında sanki deplasmanda oynuyor gibiydik. Çünkü 3 bin tane rakip takım taraftarı vardı. Bizim 500 bile yoktu. Bizim en çok üzüldüğümüz konu bu. Taraftarımızı kazanmamız lazım. Kalan maçlarda onlara çok ihtiyacımız var.”

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ