Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol 1. Lig Akhisarspor Galatasaray Akhisar Belediyespor maçı saat kaçta, hangi kanalda oynanacak? Muhtemel 11'ler - Galatasaray Haberleri

        HTSPOR

        Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final ikinci maçında Antrenör Orhan Atik yönetimindeki Galatasaray, Akhisar Belediyespor ile TT Arena'da mücadele edecek. Peki Galatasaray Akhisar Belediyespor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda başlayacak? İşte detaylar...

        Sarı-kırmızılı takım, Türkiye Kupası çeyrek final ikinci maçında Akhisar Belediyespor'u evinde konuk edecek. Süper Lig'de aldığı kötü sonuçlar dahilinde hem şampiyonluk hedefini hem de teknik direktörünü kaybeden Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası'nda Akhisar ile yapacağı rövanş maçında yarı finale yükselerek moral bulmak istiyor.

        AKHİSAR'IN ÖNCELİĞİ GOL

        Manisa’da G.Saray’a 2-1 kaybeden Akhisar’da teknik direktör Cihat Arslan, rövanş için umutlu. Arslan, “Rakibimizin bu zor durumunda çok daha agresif olacağını, turu çok fazla isteyeceğini biliyorum. 1-0 öne geçebilirsek ilk maçtaki dezavantajlı skor bizi avantajlı konuma getirebilir” diye konuştu.

        AVANTAJ GALATASARAY'DA

        10 Şubat'ta çeyrek final ilk maçına çıkan Galatasaray, deplasmanda rakibini Sneijder ve Selçuk İnan'ın golleriyle 2-1 mağlup etmişti. Sarı-kırmızılı ekip, bu maçın rövanşında alacağı her türlü galibiyet ve beraberlikte yarı finale çıkmaya hak kazanacak. Galatasaray, 1-0 kaybetse bile adını yarı finale yazdıracak. Karşılaşma 2-1 Akhisar Belediyespor'un üstünlüğüyle tamamlanması durumunda uzatmaya gidecek. Akhisar Belediyespor 2 farklı galip gelmesi durumunda veya 3 ve üstü gol atarak tek farklı kazanırsa da bir üst tura çıkacak.

        GALATASARAY - AKHİSAR BELEDİYESPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

        Türkiye Kupası Çeyrek Final rövanş karşılaşması kapsamında oynanacak Galatasaray - Akhisar Belediyespor maçı 02 Mart Çarşamba günü, saat 18:15'te, Atv kanalından canlı izlenebilecek. Karşılaşmayı hakem Kutluhan Bilgiç yönetirken, yardımcılıklarını İbrahim Bozbey ve Hüsnü Emre Çelimli üstlenecek.

        MUHTEMEL 11'LER

        GALATASARAY: Fernando Muslera, Hakan Balta, Martin Linnes, Aurelien Chedjou, Lionel Carole, Selçuk İnan, Ryan Donk, Bilal Kısa, Wesley Sneijder, Olcan Adın, Umut Bulut

        AKHİSAR BLD: Bora Körk, Alper Uludağ, Caner Osmanpaşa, Douglao, Tolga Ünlü, Abdulkadir Özdemir, Aykut Çeviker, Custodio, Soner Aydoğdu, Muğdat Çelik, Hugo Rodallega

        DENİZLİ DÖNEMİ SONA ERDİ

        Galatasaray Kulübü, futbol takımı teknik direktörü Mustafa Denizli'nin görevinden istifa ettiğini resmen açıkladı.

        Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, "Galatasaray Profesyonel Futbol Takımı Teknik Direktörü Mustafa Denizli, 1 Mart 2016 tarihi itibariyle görevinden istifa etmiştir. Türk futbolunun yaşadığı büyük dönüşümün temel taşlarından olan Sayın Denizli’ye, yeniden görev almayı kabul ettiği dönemde kulübümüze verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ederiz" denildi.

        GALATASARAY ORHAN ATİK'E EMANET

        Galatasaray'da Mustafa Denizli'nin istifa etmesinin ardından sarı-kırmızılı ekibin başına getirilen Orhan Atik, Profesyonel futbol kariyerinde Bakırköyspor, Antalyaspor, Yimpaş Yozgatspor ve Göztepe'de top koşturmuştur. Antrenörlük kariyerine Elazığspor'da yardımcı antrenörlük yaparak başlayan Atik, Daha sonra İstanbulspor, Mardinspor, Beylerbeyi ve Antalyaspor takımlarında görev aldı. 49 yaşındaki çalıştırıcı son olarak Galatasaray A2 takımını çalıştırıyordu.

        AKHİSAR BELEDİYESPOR MAÇA HAZIR

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ