Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol 1. Lig Akhisarspor Cihat Arslan: "Beşiktaş'a kaybetmeyi hayal bile etmiyorum" - Futbol Haberleri

        Antrenman öncesinde gazetecilere açıklama yapan teknik direktör Arslan, Bursaspor karşısında aldıkları galibiyetin Beşiktaş maçı öncesinde takıma moral verdiğini kaydetti.

        Beşiktaş gibi çok önemli bir takımla yapacakları maça odaklandıklarını belirten Arslan, şunları söyledi:

        "Beşiktaş sadece bir takım değil çok önemli bir camia. Şampiyonluğunda en güçlü adaylarından birisi. Çok önemli bir rakip olarak görüyoruz ama çekinmiyoruz da, korkmuyoruz da, sadece saygı duyuyoruz. Biz de ilk maçta kazanmıştık, bizim hedefimiz ikinci maçı da kazanmak. Sadece kendimiz için kazanmak. Sonrasına baktığımızda kaybetmeyi hayal bile etmiyorum. İddialı da olmak istemiyorum, sadece mücadele edebileceğimizi düşünüyorum. Beşiktaş takımının yerli yabancı uyumu, teknik direktörle beraber muhteşem. Taraftar uyumu çok üst seviyede. Bence şampiyonluğa çok aç bir takım. Çok zorlu bir karşılaşma bizi bekliyor."

        Gazetecilerin Avrupa Kupası'na yönelik sorusu üzerine rakiplerinin kendilerinden çok avantajlı konuma geçtiğini ifade eden Arslan, kimlik mücadelesi verdiklerini ligde sonuna kadar mücadeleyi bırakmayacaklarını vurguladı.

        "SAHADA KAZANMAK İÇİN OLACAĞIZ"

        Arslan, Beşiktaş maçı için diğer takımlardan farklı bir hazırlık yapacaklarını, aksi takdirde neticenin kendileri için sorunlu olacağını belirterek "Bizim bu haftayı çok daha ciddi geçirmemiz gerekiyor. Şu an Türkiye'nin görünen en iyi takımına karşı oynayacağız. Antrenmanla değil biraz da mental olarak. Artık bu mevsimden sonra çok aşırı, yıpratıcı, yorucu antrenmanlardan çok hem taktiksel hem de biraz zihni yenileyebilecek antrenmanlara ihtiyacımız var. Beşiktaş'a saygı duyuyoruz ama sahada kazanmak için olacağız." şeklinde konuştu.

        TAKIMDAKİ EKSİK OYUNCULAR

        Takımda çok sayıda eksik olduğuna işaret eden Arslan, Mervan Çelik'in hasta olduğunu, Onur Ayık'ın sakatlığının 2-3 hafta sürebileceğini, Bruno'nun geçtiğimiz maçta sakatlandığını ve yetişip yetişmeyeceğinin belli olmadığını, Douglas'ın da uzun aradan sonra Brezilya'dan bugün döndüğünü ve yarın doktor kontrolünden geçtikten sonra kadroda yer alıp almayacağının belli olacağı bilgisini paylaştı.

        Arslan, "Kim oynarsa oynasın biz Akhisar Belediyespor olarak kendimizi en iyi şekilde temsil edeceğiz. Yani biri yok diye onun arkasına kesinlikle sığınmam çünkü takım oyununu tutturabilirsek, her takımla baş edebiliriz ama önemli oyunculara da bu maçta daha fazla ihtiyacımız var çünkü rakip çok önemli." dedi.

        "KALABALIKLAR DEĞİL, İNANANLAR KAZANIYOR"

        Sahada rakip takım seyircisinin daha fazla olacağının belirtilmesi üzerine Arslan, "Taraftarsız oynayacağına taraftarlı bir maç oynarız. Bizim sahanın 4'te 3'ünü Beşiktaşlılar oluşturacak, hem kulübümüze maddi bir gelir hem de çok renkli bir atmosfer olur. Ege de büyük takımları özledi, sporseverler bizim sayemizde biraz daha Süper Lig'de takımları görme şansına sahip oluyor. Beşiktaş'ı desteklemelerinde bence hiç bir sakınca yok. Biz yine galibiyet için çıkarız, önemli olan kalabalıklar değil, inananlar kazanıyor. Tabi ki taraftar çok etkin ama her şey değil." ifadelerini kullandı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ