Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol 1. Lig Denizlispor Denizlispor'un teknik direktörü Koray Palaz: Samsunspor karşısında elimizden geleni yapacağız - Futbol Haberleri

        Denizlispor, 31. haftada deplasmanda oynayacağı Samsunspor maçının hazırlıklarını Şemikler Ulusoy Tesisleri'nde basına kapalı yaptığı antrenmanla sürdürdü.

        Palaz, antrenmanın sonrasında gazetecilere yaptığı açıklamada, Karşıyaka maçında iyi oynamalarına rağmen gol atamadıklarına işaret ederek, kalan 4 maçtan maksimum puanlar almak istediklerini dile getirdi.

        Bu hafta sonu deplasmanda oynayacakları Samsunspor maçından alınacak 3 puanın, takımı inanılmaz rahatlatacağını ifade eden Palaz, şunları söyledi:

        "Karşıyaka maçına 3 puan almak için çıkmıştık ama olmadı. Stres seviyesi yüksek maçlar oynuyoruz. Bütün maçlarımızın öneminin, ciddiyetinin ve sorumluluğunun farkındayız. Biz 'buradan nasıl çıkarız, nasıl rahata kavuşuruz?' bunların planlarını yapıyoruz. Çözümler üretmeye çalışıyoruz. Ama bizim amacımız net. Biz bu takımı 'Caner hocalara' rağmen ligde bırakacağız. Birtakım insanlara, yorumlara, kişilere rağmen işimize bakacağız. Bu takım ligde kaldığı zaman, ben asıl o zaman konuşacağım. Çünkü canımızı yakan insanlara bir bakın. Ama her şeyi yapıp birtakım haklarınız verilmediği zaman çizik yiyorsunuz. Bu çizik insanın canını acıtıyor. Samsunspor maçında da elimizden gelen bütün mücadeleyi fazlasıyla göstereceğiz. Bu maçtan alnımızın akıyla çıkacağız. Benim bu oyuncu grubundan, karakterli insanlardan herhangi bir şüphem yok."

        Karşıyaka maçında Recep Niyaz'a verilmeyen penaltı pozisyonunu 27 kere izlediğini aktaran Palaz, şu ifadeleri kullandı:

        "Kesinlikle ve kesinlikle, bir keresinde dahi ihtimal vermediğim bir pozisyondur. Hakem arkadaşımızı vicdanı ile baş başa bırakıyorum. Mutlaka bunları görecek insanlar var. Bu maçı yöneten insanların da UEFA, FIFA ve TFF'ye bakması lazım. Bu oyunun kuralları var. Bu kuralları uygulayamıyorsanız, sıkıntı yaşıyorsanız bence çok düşünülmesi gereken bir durumdur. Olabilir, göremezsiniz. Ama bu penaltıyı göremiyorsanız gerçekten çok ama çok aynada yüzleşmenin zamanı gelmiştir diye düşünüyorum. Gençken, yol yakınken bazı şeylerle yüzleşip, bazı kararları ciddi anlamda gözden geçirmesi gerektiğini inanıyorum. İnsanın aklına ister istemez bütün soru işaretleri geliyor. Ama Caner Ak hoca yolun açık olsun, vicdanı rahat olsun. Eğer olabiliyorsa."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ