Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Türkiye Kupası Ziraat Türkiye Kupası finali ne zaman oynanacak? - Futbol Haberleri

        Galatasaray'ın Çaykur Rizespor, Fenerbahçe'nin Torku Konyaspor ile karşılaştığı Türkiye Kupası yarı final karşılaşmalarının ilk ayağı tamamlandı.

        Yeni Rize stadyumunda oynanan karşlaşmayı 2-1 kazanan Galatasaray, rövanş maçı için rakibini 4 Mayıs Çarşamba günü 20:45'te Türk Telekom Arena'da ağırlayacak. Bu maç Atv kanalından canlı olarak yayınlanacak.

        Ligde mağlup olduğu Torku Konyaspor ile kupada karşı karşıya gelen Fenerbahçe, bu kez rakibini 3-0'lık bir skorla devirmesini bildi. İki ekibin 5 Mayıs Peşembe günü 20:45'te Şükrü Saraçoğlu Stadyumunda oynanacak karşılaşması ise yine Atv kanalından canlı olarak izlenebilecek.

        TÜRKİYE KUPASI FİNALİ ANTALYA STADYUMUNDA

        Yarı final karşılaşmalarının tamamlanmasının ardından final müsabakasının oynanaması için geri sayım başlanacak. 26 Mayıs 2016 tarihinde oynanacak karşılaşma Antalya Arena Stadyumunda gerçekleşecek.

        Son on yılda finalde oynanan karşılaşmalar 2015-Bursa Atatürk, 2014 Konya BŞB Atatürk, 2013-Ankara 19 Mayıs, 2012-Ankara 19 Mayıs, 2011-Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadyumu, 2010- Şanlıurfa Gap Arena

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ