Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Günün transfer iddiaları (24 Nisan 2016) - Futbol Haberleri
        1

        THOMAS SCHAAF, DURSUN ÖZBEK'İ HEYECANLANDIRDI
        Galatasaray'da hocalık için adı ön plana çıkan Thomas Schaaf için gelen bilgiler Başkan Dursun Özbek'in yüzünü güldürdü. Alman teknik adamın 4-4-2 oynatıp, çift forvetle gol arayan bir sistemi benimsemesi başkan Dursun Özbek'in ilgisini çekmiş durumda... (Fotospor)

        2

        FENERBAHÇE'NİN SON BOMBASI WIEL
        Fenerbahçe'de takımdan ayrılması gündeme gelen Gökhan Gönül'ün yerine Paris Saint Germain ile sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Hollandalı Gregory van der Wiel ismi ön plana çıktı. (Fotospor)

        3

        BEŞİKTAŞ'TA VERMAELEN SESLERİ
        Yeni sezon öncesinde savunma hattını birden fazla isimle güçlendirmek için çalışmalarını yürüten Siyah-Beyazlılar’ın gündemine, Katalan devi Barcelona’nın Belçikalı stoperi Thomas Vermaelen’in geldiği öğrenildi. (Fanatik)

        4

        TRABZONSPOR'DAN AHMET ÇALIK ATAĞI
        Gelecek sezon savunmanın göbeğini sağlam temeller üzerine kurmak isteyen Bordo-Mavililer Gençlerbirliği’nin milli oyuncusunu transfer etmek için harekete geçti. (Trabzonajans)

        5

        CONSTANT'TAN GALATASARAY'A MESAJ: BENİ ALIN
        Devre arasında Trabzonspor'dan olaylı bir şekilde ayrılan ve İtalya'nın yolunu tutan Kevin Constant, Galatasaray'da oynamak için Sarı-Kırmızılılar'a mesaj gönderdi. (Fotospor)

        6

        MEHMET TOPAL SEVILLA'YA!..
        Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Fenerbahçe'nin dinamosu Mehmet Topal'ı eski hocası Unai Emery'nin Sevilla'ya getirmek istediği iddia edildi. (Fotospor)

        7

        "BEŞİKTAŞ, GHEZZAL'I İSTİYOR"
        Fransız L’Equipe gazetesi, Siyah-Beyazlılar’ın Lig 1 ekibi Lyon’un Cezayirli sağ kanat oyuncusu Rachid Ghezzal’ı gündemine aldığını iddia etti. (Fanatik)

        8

        SERDAR AZİZ 10 MİLYON EURO
        Bursaspor'da başkan Ali Ay, Serdar Aziz'in bonservis bedeli konusunda ilginç bir tepki ortaya koydu ve yıldız oyuncunun bedelini 10 milyon Euro olarak belirledi. (Fotospor)

        9

        GALATASARAY, LUCESCU'YA TEKLİF YAPTI
        Adı son dönemde Trabzonspor'dan sonra Galatasaray ile anılmaya başlanan Lucescu, eski takımın teklifine sıcak bakıyor. Rumen basınında çıkan habere göre Galatasaray İdari Menajeri Cenk Ergün, geçtiğimiz perşembe günü Mircea Lucescu ile görüştü. (Fotospor)

        10

        KULUSIC ANTALYASPOR'A!..
        Gençlerbirliği’nin sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan başarılı stoperi Ante Kulusic’in önümüzdeki yıl Antalyaspor’da forma giymesi bekleniyor. (Fanatik)

        11

        GALATASARAY'DA SON ADAY JUANDE RAMOS
        Mircea Lucescu ile yüzde 85 oranında anlaşma sağladığı iddia edilen Galatasaray yönetiminin, her ihtimale karşın alternatif isimler konusunda da temasları sıcak tutuyor. Galatasaray Futbol Direktörü Cenk Ergün’ün, Juande Ramos ile masaya oturmak üzere İspanya’ya gittiği öğrenildi. (Fanatik)

        12

        GÖKHAN GÖNÜL BEŞİKTAŞ'LA ANLAŞTI
        Futbol kulislerine bomba gibi düşen iddiaya göre Fenerbahçeli Gökhan Gönül, Beşiktaş ile prensipte anlaştı. Siyah-Beyazlılar transferi açıklamak için Galatasaray maçını bekliyor. (Fanatik)

        13

        GALATASARAY İÇİN MAURICIO İDDİASI
        İtalyan basını, Galatasaray'ın Lazio'da forma giyen Brezilyalı stoperi Mauricio ile ilgilendiğini yazdı. Haberde Lazio'nun bu transfer için Galatasaray'dan 2 milyon Euro bonservis bedeli istediği de vurgulandı. (Sporx)

        14

        GATTUSO KAZAKİSTAN'A HOCA OLUYOR
        İtalyan basını, İtalya Serie C ekiplerinden Pisa’yı çalıştıran ve Serie B’ye yükselme mücadelesi veren teknik direktör Gennaro İvan Gattuso’nun sezon sonunda Kazakistan’dan gelen teklifi kabul edeceğini ileri sürdü. (Habertürk)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ