Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş'ta Arjen Robben harekatı! - Beşiktaş Haberleri

        Ezeli rakibi Fenerbahçe ile girdiği şampiyonluk yarışında ipi göğüsleyen Beşiktaş, Arjen Robben ile bir de transfer çalımı hazırlığında...

        Kulübün dış transferden sorumlu yöneticisi Erdal Torunoğulları, gelecek sezonda Şampiyonlar Ligi’ne direkt olarak katılacak takımı güçlendirme adına önceden belirledikleri futbolcular konusunda harekete geçti.

        Bu doğrultuda ilk hedefini Almanya Bundesliga devi Bayern Münih’in Hollandalı süperstarı Arjen Robben olarak belirleyen Torunoğulları, 32 yaşındaki sağ kanat oyuncusu için ara verdiği temaslara tekrar başladı. Vodafone Arena’nın yıldızı olarak bu ismi Beşiktaş’a kazandırmayı planlayan Torunoğulları’nın, bu hafta Almanya’ya gidip bu futbolcuyla tekrar masaya oturması bekleniyor.

        3 BÖLGEYE DAHA TAKVİYE VAR

        Sezonu şampiyon olarak tamamlamalarının ardından yaklaşık 170 milyon TL’yi kasalarına koyacak olmaları sebebiyle mali olarak da rahatlayan yönetim, Robben’le birlikte; sol bek, sağ bek ve ön libero hattına da yeni bir isim kazandırmayı planlıyor. Yönetimin diğer isimler konusunda ise Konyaspor mücadelesi sonrasında atağa kalkacağı ifade edildi.

        (Fanatik)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ