Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş'ın Fenerbahçeli Gökhan Gönül’ün transferini bitirdiği iddia edildi. Tecrübeli oyuncu iddiaları yalanladı - Fenerbahçe Haberleri

        Bu akşam Vodafone Arena'da 7 yıl sonra gelen şampiyonluk kutlamalarını yapacak olan Beşiktaş, kutlamalar öncesinde transferdeki ilk bombasını patlattı. FourFourTwo'nun haberine göre, Fenerbahçe yönetimiyle anlaşmaya varamayan Gökhan Gönül, siyah beyazlı kulüple 2+1 yıllık anlaşma sağladı.

        Bilindiği gibi Fenerbahçe'de Başkan Aziz Yıldırım, bir canlı yayında yaptığı açıklamada sözleşmeleri bitecek olan Mehmet Topal, Gökhan Gönül ve Caner Erkin'i kast ederek, sezon bitmeden sözleşme olmayacağını, öyle ortamı kızıştırarak fiyat attırmanın eskide kaldığı, sezon sonunda da isteyenin istediği yere gideceğini söylemişti.

        Bu gelişmeler üzerine ismi Beşiktaş'la anılan Gökhan Gönül ile ilgili de Beşiktaş JK Başkanı Fikret Orman, çıktığı bir canlı yayında Gökhan Gönül'ü çok beğendiğini belirterek, "Gökhan gelirse kapımız sonuna kadar açık" ifadelerini kullanmıştı.

        Yayınlanan habere göre tecrübeli futbolcunun, Beşiktaş'tan yıllık 1.7 milyon Euro garanti ücret alacağı öğrenilirken, Beşiktaş ayrıca Gökhan Gönül'e 1,5 milyon Euro da imza parası ödeyecek.

        Bu sezon Fenerbahçe formasıyla 21 lig maçına çıkan Gökhan Gönül, 1 gol ve 1 asistlik performans ortaya koydu.

        GÖKHAN GÖNÜL'DEN AÇIKLAMA

        Gökhan Gönül, hakkında çıkan Beşiktaş’a transfer olduğu iddiaları hakkında açıklamada bulundu.

        Sosyal medya hesabından açıklamada bulunan başarılı futbolcu; ‘Daha önce birçok defa söylememe rağmen hakkımda asılsız haberler yapılmaya devam ediliyor. Ve bundan son derece rahatsızlık duruyorum. Bu haberlerle ilgili son kez konuşuyorum. Herhangi bir kulüple anlaştığım doğru değil. Bundan sonra yazılan çizilen hiçbir haber için açıklama yapmayacağım’ dedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ