Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Coredon Alanyaspor Alanyaspor Balıkesirspor maçı hangi kanalda, saat kaçta?Alanya Balıkesir maçı ne zaman? - Futbol Haberleri

        PTT 1.Lig'de play-off yarı final mücadeleleri tamamlanıyor. İlk maçı beraberlikle tamamlanan Alanyaspor-Balıkesirspor karşılaşmasının rövanş mücadelesi için geri sayım başladı. Peki Alanya-Balıkesir maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı izlenebilecek?

        MAÇ BİLETLERİ

        Kendi evinde iki maç seyircisiz oynama cezası alan Alanyaspor taraftarları maça giremezken, Balıkesirspor taraftarları için kısıtlı sayıdaki bilet ise passo.com.tr adresinden 5 TL'ye satın alınabilecek.

        Balıkesirspor bu maçın hazırlıklarını konakladığı otelin spor merkezinde yaptığı ter antrenmanıyla tamamladı.

        BALIKESİRSPOR-ALANYASPOR MAÇI HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA?

        PTT 1.Lig play-off karşılaşması rövanşkarşılaşması kapsamında oynanacak Alanyaspor-Balıkesirspor maçı 23Mayıs Pazartesigünü, saat 19:00'da, TRT Sporkanalından canlı izlenebilecek. Bu maçın hakemi Barış Şimşekolurken, yardımcılıklarını Uygar Bebekve Mehmet Metinüstlenecek.

        HÜSEYİN KALPAR: HATA YAPMAYACAĞIZ

        Alanyaspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, iç sahada finale yakın olduklarını dile getirip, “Oyuncularım bu maçın öneminin bilincinde. Geçen sene yaptığımız hataları yapmadan, kazasız belasız önce finale sonra Süper Lig’e çıkacağız” diye konuştu.

        REHA ENGİNER: BİR GOL İLE FİNALE

        Balıkesirspor Teknik Direktörü Reha Erginer, final için kendilerini daha şanslı gördüğünü belirtti, “Atacağımız bir gol bize finali getirecek bunu bilerek oynayacağız. Takım olarak kenetlendik ve zafere inanıyoruz” dedi.

        Akdeniz ekibinde bu kritik maç öncesi sezonu kapatan Soro ile tedavisine devam edilen Efecan Karaca forma giyemeyecek.

        Kırmızı-Beyazlı takımda Sierra Leoneli Alfred Sankoh, Afrika Uluslar Kupası Eleme Grubu maçları öncesi milli takıma seçildi, ama özel izinle gönderilmedi. Başka eksik yok.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ