Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Günün transfer iddiaları (27 Mayıs 2016) - Futbol Haberleri
        1

        Şenol Güneş, altı bölgeye transfer istedi. "Mario Gomez kesin kalsın" diyen Şenol Güneş, iki stoperin olmazsa olmaz olduğunu söyledi. Sağ bek için Gökhan ve Wiel gündemde... Bomba ise Robben. (Akşam)

        2

        Şampiyon Beşiktaş, transferde ilk bombayı ezeli rakibinin yıldızıyla patlatıyor... Kara Kartal’ın, Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren ve kulübüyle şu ana kadar masaya oturmayan Gökhan Gönül ile anlaştığı ortaya çıktı. (Fanatik)

        3

        UEFA'nın bütçe kısıtlaması getirdiği Fenerbahçe, ligden düşen Sivasspor'un yıldızı Aatif Chahechouhe'yu gündemine aldı. (Fanatik)

        4

        Eskişehirspor ile sözleşmesini fesh eden Engin Bekdemir, Galatasaray’ın iç piyasada gündeme aldığı bir başka isim... Cimbom, bonservis maliyeti olmadığı için 24 yaşındaki başarılı kanat oyuncusuna sıcak bakıyor. Aslan kadroya derinlik katması için Engin’i düşünüyor. (Fanatik)

        5

        Sarı-Kırmızılılar ilk transferini gerçekleştirdi... Galatasaray, Antalyaspor ile mukavelesi sona eren Emrah Başsan’la yaptığı görüşmelerde mutlu sona ulaştı. Genç futbolcuyla 2+1 yıllık sözleşme için anlaşılırken, yıllık alacağı ücret de belli oldu. Buna göre Emrah, Aslan’da senelik 400 bin Euro garanti ücret alacak. (Fanatik)

        6

        Marko Marin, menajerler aracılığıyla Galatasaray’a önerildi. Bonservisi Chelsea’de olan ve kulübüyle 1 yıl daha sözleşmesi bulunan Alman futbolcu konusunda Sarı-Kırmızılılar henüz bir cevap vermezken, düşünmek için zaman istedi. Aslan’ın Marin’le ilgili ilk bilgileri Trabzonsporlu yöneticilerden aldığı öğrenildi. (Fanatik)

        7

        Bursaspor transferde elini çabuk tutuyor, önemli isimlerle görüşüyor. Trabzon’daki geleceği belli olmayan Özer Hurmacı ile temas kuran Yeşil-Beyazlılar, Kayserispor’la sözleşmesi biten genç yıldız Sinan Bakış’la da el sıkıştı. (Fanatik)

        8

        Son 3 maçta Sergen Yalçın’ı göreve getirip ligde kalan Gaziantepspor, teknik direktör arayışlarına başladı. Sergen ile anlaşması biten Kırmızı-Siyahlılar, bomba bir isimle temasta: Patrick Kluivert. Gaziantepsporlu yöneticilerin, önümüzdeki hafta Amsterdam’da Kluivert ile bir araya geleceği öğrenildi. 39 yaşındaki Kluivert, futbolu bıraktıktan sonra Twente, Nijmegen, PSV ve AZ Alkmaar’ın yanı sıra Hollanda Milli Takımı’nda yardımcı antrenörlük yapmıştı. (Fanatik)

        9

        Trabzonspor’daki 3. dönemine resmen başlayan Ersun Yanal, geniş yetkilerle göreve getirilmişti. Futbolun başındaki tek isim olan başarılı hoca, önceki gün imzayı attıktan sonra dün şehirden ayrıldı. İç transferde Başkan Muharrem Usta temaslarda bulunurken, Yanal Avrupa’da bir takım görüşmeler yapacak. Listesindeki oyuncular ve menacerleriyle masaya oturacak Yanal, sonrasında yönetimle bir araya gelecek. (Fanatik)

        10

        Savunmacı yıldızı Hummels’i Bayern Münih’e kaptıran Dortmund, bu açığı kapatmak için Leverkusen’de forma giyen Türk stoper Ömer Toprak için düğmeye bastı. Bild Gazetesi’ne göre Dortmund, 2018’de sözleşmesi sona erecek milli yıldızımız için 20 milyon Euro’yu gözden çıkardı. Leverkusen’in gelecek sezon ‘12 milyon Euro’ya serbest kalır’ maddesi devreye girecek Ömer’den zarar etmemek için satışına onay verebileceği iddia edildi. (Fanatik)

        11

        Bu sezon Fransa Lig 1 ekibi Nice’te gösterdiği başarılı performansla Avrupa’nın birçok dev takımını peşine takan Hatem Ben Arfa, Siyah-Beyazlılar’ın da hedefleri arasına girmişti. Takımıyla Fransa Ligi 1’de çıktığı 34 maçta 17 gol ve 6 asistlik performans sergileyerek kariyerinde zirve yapan 29 yaşındaki tecrübeli kanat oyuncusu için Beşiktaşlı yönetici Erdal Torunoğulları’nın dün Paris’e gittiği öğrenildi. Ben Arfa’nın menajeriyle burada biraraya gelen Torunoğulları’nın, bonservisi elinde bulunan başarılı futbolcu için transfer pazarlığı yaptığı bildirildi. (Fanatik)

        12

        Beşiktaş’ta düzenli olarak forma giyememekten şikayet eden Tolgay Arslan için Galatasaray devreye girdi. Gurbetçi yıldız yeşil ışık yakarken, önümüzdeki günlerde kulüpler düzeyinde görüşmeler başlayacak. (Fanatik)

        13

        Beşiktaş’ın şampiyon hocası, yeni sezonda Devler Ligi’nde yer alacak Kartal’ı Avrupa’da da uçurmak için kadroda büyük yenilik yapmayı planlıyor. Başarılı teknik adamın bu doğrultuda yönetimden; 1 kaleci, 2 stoper, iki orta alan ve bir de forvet alınması isteğinde bulunduğu öğrenildi. (Fanatik)

        14

        Beşiktaş'ın yeni sezonda gözden çıkardığı isimlerden biri olan Alexis Delgado'ya, İspanya'dan teklif geldi. Devre arasında 2.5 milyon euro karşılığında Getafe'den transfer edilen tecrübeli oyuncuya, altyapısından yetiştiği Malaga kulübü talip oldu. Malaga'nın Alexis'i istediği ve 1 milyon euro bonservis bedeli teklif ettiği bildirildi. (Fotomaç)

        15

        Beşiktaş'ta sözleşmesi biten İsmail Köybaşı, yönetimin kararını bekliyor. Ahmet Nur Çebi ile Mart ortasında görüşme yapan yıllık 1.3 milyon euro'dan 3 yıllık sözleşme isteyen İsmail'e Çebi; 1 milyon euro'dan 3+1 yıllık sözleşme önermişti. Teklifi kabul etmeyen İsmail için daha sonra G.Saray iddiaları ortaya çıkmıştı. Daha sonra iddiaların devamı gelmeyince İsmail'in Çebi'nin kapısını çaldığı ortaya çıktı. Genç oyuncunun, "Şampiyon da olduk, neyi bekliyoruz" diye sorduğu, Çebi'nin ise "Teklif belli, biz değil sen karar vereceksin" cevabı verdiği bildirildi. (Fotomaç)

        16

        Spartak Moskova ile bir yıl daha sözleşmesi bulunan 29 yaşındaki stoper Serdar Taşçı'nın babası Nihat Taşçı, Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta'dan oğlunu almasını istedi. Nihat Taşçı, oğluyla birlikte Ramazan Bayramı'nda Artvin'de olacağını, görüşmek isterse oğlunu Trabzon'a getirebileceğini söyledi. Serdar, Rusya'da Türklere karşı yaşanan tepkiler sonrasında ayrılmaya karar vermiş ve Bayern'e kiralanmıştı. (Fotomaç)

        17

        Antalyaspor'da sezon başında dünyanın en iyi kalecisi olarak lanse edilerek transfer edilen Rais M'Bolhi, 2 milyon euro bonservis bedeliyle satış listesine konuldu. Devre arasında alınan Samuel İnkoom için de kulüp aranıyor. (Fotomaç)

        18

        Beşiktaş'ta Gökhan Töre, Oğuzhan Özyakup, Atiba gibi isimlere teklifler olduğu iddia edilirken son aday ise Ricardo Quaresma oldu. Yıldız oyuncunun eski kulübü Sporting Lizbon, Beşiktaş'ın kapısını çaldı. Eski oyuncusunu kadrosuna katmak isteyen Sporting Lizbon, kesenin ağzını açmaya hazırlanırken Ricardo Quaresma'dan aldığı yanıtla hüsrana uğradı. Ricardo Quaresma'nın, Portekizli kulüp yetkilerine Beşiktaş'ta mutlu olduğunu ve ayrılmayı düşünmediğini açıklaması üzerine, Sporting Lizbon yönetimi geri adım attı. (Fotospor)

        19

        Anlaşma gereği belirlenen 21 Nisan 2016 tarihinde opsiyonunu uzatmayan Beşiktaş'ın Alman yıldızı Mario Gomez, şimdi de takımda kalmak için formül arıyor. Tecrübeli forvetin, zamanında fırsatı varken kalmaya yanaşmadığı için hatalı olduğunu belirttiği, Fiorentina’yı iknaya uğraşacağı öğrenildi. (Milliyet)

        20

        Beşiktaş'a devre arasında gelen ancak Tolga Zengin'in başarılı performansı sonrasında kulübeye mahkum olan Denys Boyko ile ipler koptu. Bu gelişmenin ardından, Beşiktaş'ta rota tekrar Arsenal'in 27 yaşındaki kalecisi David Ospina'ya çevrildi. Siyah-beyazlıların sezon başında ve devre arasında kadrosuna katmak istediği Kolombiyalı eldivenin menajeri ile başkan Fikret Orman İstanbul'da görüşecek. Arsenal'de yedek kalmak istemeyen Ospina'nın, Beşiktaş'a transfer olmak için hocası Arsene Wenger'den izin istediği de iddia edildi. (Sabah)

        21

        Serhat Ulueren, "Aldığım istihbarata göre Fatih Terim, Galatasaray'a dönüyor. Buna %95 ihtimal veriyorum. İsmini vermek istemediğim eski bir yönetici Galatasaray'ın Fatih Terim ile kesin olarak anlaştığını söyledi. Bu kesin bir bilgidir" diyerek sarı-kırmızılı takımın gelecek sene Fatih Terim'e emanet edileceğini belirtti. (360 TV)

        22

        Mario Gomez’in gitme ihtimalini göz önünde bulunduran Beşiktaş Yönetimi’nin transfer listesinde yer alan Kamerunlu futbolcudan, Kartal’a yeşil ışık geldi. Bu konuda Antalyaspor Yönetimi’nden izin isteyen 35 yaşındaki futbolcunun, tarafların anlaşması halinde Beşiktaş’a transfer olmak istediğini ilettiği bildirildi. Daha önce Kartal’ın kapısından dönen ve Siyah-Beyazlılar’a ilgisini gizlemeyen Eto’o’nun, gelişmeleri merakla takip ettiği öğrenildi. (Fanatik)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ