Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Bursaspor Balazs Dzsudzsak: "Bursaspor'dan ayrılmak istiyorum" - Futbol Haberleri

        Yeşil-beyazlıların geçtiğimiz sezon başında kadrosuna kattığı ancak gösterdiği performansla beklentilerin altında kalarak satış listesine konulan 29 yaşındaki Macar oyuncu Balazs Dzsudzsak, ülkesinin basınına açıklamalarda bulundu.

        Bursaspor'daki geleceği hakkında konuşan Dzsudzsak, "Geleceğim hakkında ne diyebileceğimi bilmiyorum. Bursaspor'dan ayrılmak istiyorum. Türkiye'de yaşanan terör olayları ve patlamaların yeniden yaşanacağı konusunda çok endişeliyim" dedi.

        Hertha Berlin'in kıskacında olan Macar oyuncu, Alman ekibinde forma giymenin kendisi için büyük bir onur olacağını da belirtti.

        BURSASPOR TEKLİFLERİ DEĞERLENDİRECEK

        Bursaspor Kulübü Basın Sözcüsü Suat Paçacı, futbolcuları Balazs Dzsudzsak ile ilgili belirledikleri bir bonservis bedeli bulunduğunu belirterek, "Bu rakamı getiren, oyuncumuzu alır." dedi.

        Paçacı yaptığı açıklamada, Macar medyasına terör olayları nedeniyle Türkiye'den ayrılmak istediğini söyleyen Dzsudzsak'ın bu düşüncesine saygı duyduklarını ifade etti.

        Oyuncunun açıklamalarını çok insani bulduklarını ancak kulübün menfaatlerini de düşünmeleri gerektiğini anlatan Paçacı, "Dzsudzsak için kafamızda belirlediğimiz bir bonservis bedeli var. Bu rakamı getiren, oyuncumuzu alır. Bu durumu futbolcuya ve menajerine ilettik." diye konuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ