Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe'de kaleci Fabiano'nun sakatlığı korkuttu - Fenerbahçe Haberleri

        HTSPOR.COM

        Spor Toto Süper Lig ekibi Fenerbahçe'nin, Panathinaikos ile oynadığı hazırlık karşılaşmasında kaleci Fabiano şanssız bir sakatlık yaşadı.

        Sarı lacivertlilerin geçen sezon olduğu gibi yine kiralık olarak kadrosuna kattığı tecrübeli file bekçisi, Panathinaikos ile oynanan hazırlık maçında ilk 11'de forma giydi.

        Yunan ekibinin 23. dakikada Marcus Berg ile skoru 1-1'e getiren golü atarken pozisyon sırasında talihsiz bir sakatlık yaşandı.

        Kurtarış yapmak için rakibinin önüne atlayan Fabiano'nun burnunda kanama meydana gelirken yıldız kaleci sakatlanarak oyundan alındı.

        Maça devam edemeyen Fabiano'nun yerine Ertuğrul Taşkıran oyuna dahil oldu. Fenerbahçeli kaleci kontrol amaçlı olarak hastaneye kaldırıldı.

        EKSİKLER ÇOĞALIYOR

        Alper ve Volkan Şen'in (Ayrıca ameliyat oldu) Avrupa maçlarındaki cezaları , Volkan Demirel'in ameliyatı, Mehmet Topal'ın sakatlığı ve şimdi de Fabiano'nun sakatlığının eklenmesi doktorları harekete geçirdi. Fabiano'nun son durumuna bakılıp , röntgen çekiminden sonra 27-28 temmuz'daki maça yetişip yetişmeyeceği belli olacak.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ