Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol 1. Lig Akhisarspor Akhisar Belediyespor-Gençlerbirliği maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? - Futbol Haberleri

        Spor Toto Süper Lig'in 6'ncı haftasında 4 puanı bulunan Akhisar Belediyespor, 9 puanla 5. sırada yer alan Gençlerbirliği'ni evinde ağırlayacak. Peki Akhisar Belediyespor-Gençlerbirliği maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda başlayacak? İşte maç hakkında detaylar...

        AKHİSAR BELEDİYESPOR-GENÇLERBİRLİĞİ MAÇI SAAT KAÇTA?

        Süper Lig'in 6. haftası Akhisar Belediyespor ile Gençlerbirliği maçı ile açılacak. Akhisar Belediyespor-Gençlerbirliği maçı 30 Eylül Cuma günü saat 20.00'de başlayacak. Manisa 19 Mayıs Stadyumu'nda Fırat Aydınus'un yöneteceği mücadele Lig TV kanalından canlı olarak yayınlanacak.

        Aydınus'un yardımcılıklarını Hakan Yemişken ve Yusuf Bozdoğan üstlenirken, dördünce hakem Ümit Öztürk olacak.

        GENÇLERBİRLİĞİ'NDE 2 OYUNCU EKSİK

        Kırmızı-siyahlı ekipte cezalı futbolcu bulunmazken sakatlığı süren Ferhat Görgülü ve sağ arka üst adale zarında kanama ve ödem tespit edilen Politevic, Akhisar Belediyespor karşısında takımdaki yerini alamayacak.

        UĞUR ÇİFTÇİ: "HEDEF 3 PUAN"

        Gençlerbirliğinin sol beki Uğur Çiftçi, kırmızı-siyahlı ekibin ligin bu sezon henüz yenilmeyen takımlarından biri olduğunu hatırlattı.

        Zor bir deplasman maçına çıkacaklarının farkında olduklarını belirten Uğur, AA muhabirine yaptığı açıklamada "Seriyi devam ettirmek istiyoruz. Hedefimiz 3 puan olacak." dedi.

        Akhisar Belediyespora geçen sezon şanssız bir son dakika golüyle kaybettiklerini ifade eden Uğur, şunları söyledi:

        "Bu kez kazanan taraf biz olmak istiyoruz. İyi bir hava yakaladık. Takım içinde güzel sonuçların getirdiği pozitif bir hava var. Bu sene kendimize hem bireysel hem de takım olarak hedefler koyduk. Bu hedefleri gerçekleştirmek de bu tarz maçları kazanmaktan geçiyor. Mücadelede yüzde yüzümüzü verip, Ankara’ya galibiyetle dönmek istiyoruz."

        AKHİSAR BELEDİYESPOR, İÇ SAHADAKİ SON 9 MAÇTA GALİBİYET ALAMADI

        Spor Toto Süper Lig'de bugün Gençlerbirliği'ni ağırlayacak Akhisar Belediyespor, iç sahadaki son 9 maçta galibiyet alamadı.

        Sezona deplasmandaki Kayserispor galibiyetiyle başlamasına rağmen daha sonra oynadığı 3 maçı kaybeden Ege temsilcisi, geçen hafta dış sahada Antalyaspor'la berabere kaldı. Bu sezon topladığı 4 puanın hepsini deplasmanda alan Akhisar Belediyespor, iç sahada son 9 maçında galibiyet alamadı.

        En son iç saha galibiyetini 7 Şubat 2016'ta Trabzonspor karşısında 2-1'lik sonuçla alan yeşil-siyahlı ekip, daha sonra Manisa 19 Mayıs Stadı'ndaki 9 karşılaşmada 4 beraberlik ve 5 mağlubiyet aldı.

        Ligde 6. haftaya 4 puanla 14. sırada giren Akhisar Belediyespor, bugün saat 20.00'de Manisa 19 Mayıs Stadı'nda, 9 puana sahip 5. sıradaki Gençlerbirliği'ni konuk edecek.

        GENÇLERBİRLİĞİ İLE 9. RANDEVU

        Gençlerbirliği ile Süper Lig'de 8 kez karşılaşan Akhisar Belediyespor, bu müsabakalarda 2 galibiyet, 3 beraberlik ve 3 yenilgi aldı. Bu müsabakalarda 6 gol atan Ege temsilcisi, kalesinde 9 gol gördü.

        İç sahada rakibine karşı mağlubiyeti olmayan Akhisar Belediyespor, Manisa'da 4 maçta ikişer galibiyet ve beraberlikle sahadan ayrıldı. Geçen sezon Manisa'da rakibini 1-0 yenen yeşil-siyahlı ekip, deplasmanda 3-1 mağlup olmuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ