Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Görüş günü! - Futbol Haberleri

        Ağar, Yıldırım’ı ziyaret etti

        G.Saray taraftarı olan, Demokrat Parti (DP) eski Genel Başkanı Mehmet Ağar, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ı ziyaret etti. Ağar, “Hapishane ziyareti geleneğimizde var. İnsani arkadaşlık görevimizi yerine getirdik” diye konuştu.

        Ağar, Yıldırım’ın sağlık durumuyla ilgili sorular üzerine “Zaman zaman şekeriyle ilgili problemler oluyor. Onunla da ilgileniyorlar. Morali gördüğüm kadarıyla iyi” ifadesini kullandı.

        ‘Gecikmiş adalet adalet değildir’

        Başkan Yardımcısı Erdoğan Toprak, Serdal Adalı, Tayfur Havutçu ve protokol müdürü Ahmet Ateş’i ziyareti sonrası Beşiktaş’ın şike yapmaya veya benzeri şeylere ihtiyacı olan bir kulüp olmadığını söyledi. Toprak “Gecikmiş adalet adalet

        değildir” diyerek de çağrıda bulundu. Toprak şöyle devam etti: “Dileriz bu işlerin bir an evvel hazırlık safhası biter. Sonra da arkadaşlarımız görevlerine döner. Üzücü olay. Arkadaşlarımız çok emin. Hep ‘Biz suçsuzuz’ diyorlar. Biz de buna tamamen

        inanıyoruz”

        ‘Moralleri benden iyi’

        Erdoğan Toprak’la birlikte üç Beşiktaşlı ismi ziyaret eden Genel Sekreter Fahrettin Curoğlu, tutuklanma kararlarına itirazlarının olacağını söyledi. Curoğlu, “Tayfur kardeşimizin suçsuz olduğuna inanıyoruz. Takımın şu an moral motivasyonu çok iyi değil” dedi. Curoğlu, Serdar Adalı ve Tayfur Havutçu’nun moral durumunun sorulması üzerine ise “Benden iyiler... Seba’nın gelmesinin de katkısı oldu mutlaka” şeklinde konuştu.

        Tanju Çolak kapıdan döndü!

        Metris Cezaevi’ne ziyaret için Tanju Çolak ve Rıdvan Dilmen’in eşi Ayşe Dilmen de geldi. Ayşe Dilmen izin aldığı için Havutçu, Milli Takım eski masörü Mehmet Yenice ve Diyarbakır eski başkanı Abdurrahman Yakut ile görüşürken, Tanju Çolak izni olmadığı için ziyarette bulunamadı. Çolak, “Seba’nın da söylediği gibi ‘Ben yaparım Tayfur yapmaz’. Çok utangaç ve saygılıdır” diye konuştu.

        NİYE BURADAYIM ANLAMADIM...

        Murat Aksu ile birlikte Metris Cezaevi’ne giden Süleyman Seba, yeğenine “Sana güveniyorum. Aklanıp çıkarsın” diye moral verdi. Tayfur Havutçu ise “Burada olmamı gerektirecek ne yaptığımı bilmiyorum” diyerek yaşadığı şoku paylaştı. Beşiktaş Kulübü Onursal Başkanı Süleyman Seba, tutuklanan Beşiktaş Teknik Direktörü Tayfur Havutçu’yu ve F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ı Metris Cezaevi’nde ziyaret etti.

        Avukatıyla beraber önce Bakırköy Adliyesi’ne giden Seba, Cumhuriyet Başsavcısı Hadi Salihoğlu’ndan ziyaret için aldı. Seba, daha sonra beraberinde Beşiktaş’ın eski yöneticisi ve son kongrede de başkan adayı olan Murat Aksu ile birlikte Metris Cezaevi’ne gitti.

        Daha önce “Ben yaparım, Tayfur yapmaz” diyen Süleyman Seba, yeğenine moral vermeye çalışıp “Sen benim yeğenimsin ve sana güveniyorum. Aklanıp çıkacağını düşünüyorum” diye konuştu. Tayfur Havutçu ise yaşadığı şoku “Niye buradayım hala anlamış değilim. Sıkıntımız yok, hepimizle iyi ilgileniyorlar. Ama cezaevinde olmamı gerektirecek ne yaptığımı bilemiyorum” sözleriyle özetledi.

        Seba, yaklaşık 1 saat bulunduğu Metris Cezaevi’nden, ziyaretlerin ardından geldiği araçla ayrıldı. Efsane başkan, çıkışta “Tayfur Havutçu ve Aziz Yıldırım’ın durumları nasıl?” sorusuna ‘’Her ikisinin de durumu iyi, ziyaret ettik’’ yanıtını verdi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ