Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Yıldırım Demirören, Mali Genel Kurul, BJK TV, kamera, - Beşiktaş Haberleri

        Beşiktaş’ta yaklaşan Mali Genel Kurul öncesi Başkan Yıldırım Demirören, icraatlarından memnun olmayan bir kısım kongre üyesinin yönetimi mali yönden ibra etmeyecek olması nedeniyle ilginç bir uygulamaya gidecek.

        500 milyon TL’ye dayanan borçlar, personel dahil futbolcuların alacaklarının ödenmemesi nedeniyle eleştirilere maruz kalan ve hatta taraftarların bile artık resti çektiği Demirören, 26 Şubat’taki Mali Genel Kurul’da ‘hayır’ oyu verecek kişileri kamera tespiti ile tek tek belirleyecek.

        KİRALIK KAMERAMAN TUTULACAK

        Başkanın BJK TV yetkilileri ile görüşerek kongre günü bütün kameraların salonda olmasını ve kongrenin baştan sona kadar çekilmesini istediği belirtildi. Özellikle eleştiri yapacaklar ve ‘hayır’ oyu kullanacak üyelerin yakın takibe alınması yönünde talepte bulunan Demirören’in, böylece kendisini ibra etmeyenleri tespit edeceği ve bu kişilere karşı tavrını değiştireceği ifade edildi.

        Bu arada BJK TV’de kameraman sayısının yetersiz olması nedeniyle 26 Şubat’ta dışarıdan da kiralık kameraman tutulacağı ve kongrenin her anının kayıt altına alınacağı öğrenildi.

        HTSPOR / Kartal YİĞİT

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ