Baros'un yerine Berk!
Şampiyonlar Ligi listesinde var, Genoa ile yapılacak hazırlık maçının kafilesinde yok
Milan Baros, Aslan’ın başını ağrıtmaya devam ediyor...
Gönderilmek istenen, ancak yıllık 2.8 milyon Euro’luk garanti ücreti nedeniyle ayrılmaya yanaşmayan Çek oyuncu ikna edilemeyince, “Belki formunu yakalar, düzelir” umuduyla Şampiyonlar Ligi kadrosuna bildirilmişti. Ligde kadroya giremeyen Baros, forvet bölgesindeki eksikliklere rağmen Genoa ile oynanacak hazırlık maçında bile kafilede yer bulamadı. Fatih Terim, Baros’un yerine altyapıdan yetişen ve ‘yeni Hakan Şükür’ olarak gösteriler 1.90’lık Berk İsmail Ünsal’ı kadroya aldı.
“OCAK’TA BEDAVAYA GİDECEK”
Çek oyuncunun menajeri Pavel Paska, Baros’un G.Saray’dan ocakta ayrılacağını ve yeni takımıyla bedelsiz sözleşme imzalayacağını ileri sürdü. Paska, dün öğlene kadar bir Moskova takımıyla
görüştüklerini fakat G.Saray’ın istediği fiyatın transferi engellediğini söyledi. Paska, Baros’a birçok teklifin geldiğini de sözlerine ekledi.