Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Survivor'da korkutan sakatlık! Survivor yeni bölümde Nisa'ya ne oldu, sakatlandı mı, sağlık durumu nasıl?

        Survivor bu akşam 112. bölümüyle ekranlara gelecek. Sayıların azalmasıyla dokunulmazlık oyunları ayrı bir önem arz etmeye başladı. Sayıyı kazanmak için canını dişine takan yarışmacıların oyun heyecanı ile sakatlandığı anlar korku yaratıyor. Survivor yeni bölüm fragmanında Mavi takım yarışmacısı Nisa'nın yerde kaldığı anlar hem yarışmacıları hem de izleyicileri korkuttu. İşte konuya ilişkin ayrıntılar...

        SURVİVOR NİSA'YA NE OLDU?

        Survivor 112. bölüm fragmanında yer alan görüntülerde Nisa Bölükbaşı'nın oyun sırasında sürdüğü taş tekerleği yerine oturturken yanlışlıkla çenesine vurmasıyla aldığı ani darbeye bağlı kısa süreli baygınlık yaşadı. Sunucu Murat Ceylan Nisa Bölükbaşı'nın yerde kalmasıyla oyunu durdurdu. Survivor Nisa doktor'un " Nisa oynayacak mısın nasılsın" sorusuna " Yok yok oynayacağım. Sadece bir siyah ekran geldi iyiyim şu an" cevabını verdi.

        Geçtiğimiz günlerde de kafasında aldığı ani darbe neticesinde hastaneye kaldırılan ve oyuna çıkamayan Nisa'nın sağlık durumu belli oldu. Kısa süreli bir baygınlık hali yaşayan Nisa'nın sağlık durumunda bir sıkıntı bulunmuyor.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Haberi Hazırlayan: Aslıhan Bayram
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ