Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Survivor Adem, Sema, Aycan neden yok, ne oldu? Yeni bölüm fragmanında ŞOK GELİŞME: Survivor 2022 Aycan, Adem ve Sema ne zaman geri dönecek?
        1

        Çekimleri Dominik Cumhuriyeti'nde devam eden Survivor All Star 2022 heyecan dolu yeni bölümleriyle hata içi ve hafta sonu ekrana gelmeye devam ediyor. Sosyal medyanın gündeminde Survivor 2022 All Star kadrosunda yer alan ve yarışmaya büyük bir heyecanla başlayan Aycan, Adem ve Sema var. Survivor'da yarışmaya yeni isimler katılmaya devam ederken Aycan, Sema ve Adem'in yarışmada görülmemesinin nedeni aeraştırılıyor. İşre Survivor takipçileri tarafından merakla araştırılan Survivor Aycan, Adem, Sema neden yok ve yarışmadan ayrıldı mı, geri gelecekler mi sorusunun cevabı...

        2

        SURVİVOR ADEM, AYCAN VE SEMA NEDEN YOK?

        Survivor All Star 2022'de bu hafta ekrana gelen yeni bölümlerde yarışmaya 4 yeni isim katılmıştı. Yarışmaya katılan 4 yeni ismin ardından kadrodaki yarışmacılardan Sema, Adem ve Aycan'ın olmaması yarışmanın takipçileriin dikkatini çekti. Survivor Sema, Adem ve Aycan'ın elendiği için mi yoksa koronavirüs olduğu için mi yarışmada yer almadıkları merak ediliyordu.

        3

        Acun Ilıcalı, geçtiğimiz gün gerçekleşen ada konseyinde bir açıklama yaparak Adem, Sema ve Aycan'ın sağlık sorunları sebebiyle yarışmada yer almadığını söyledi.

        4

        Adem, Aycan ve Sema'nın koronavirüse yakalandıkları sosyal medyada dolaşan iddialar arasındaydı. 3 yarışmacının 7 günlük karantinaya alındığı söylenmişti. Ancak Sema, Aycan ve Adem'in koronavirüse yakalandıklarına ilişkin resmi bir açıklama yapılmadı.

        5

        SURVİVOR ADEM, AYCAN VE SEMA NE ZAMAN GERİ DÖNECEK?

        Konuya dair Survivor'ın ekrana gelen son bölümünde Acun Ilıcalı, Adem-Aycan ve Sema yarın takıma katılıyor açıklamasında bulundu. Survivor 2022 All Star yarışmasının yeni bölüm fragmanında yarışmacıların adaya ve oyunlara geri döndüğü görülüyor.

        Haberi Hazırlayan: Elif Avcı

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ