Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi İş-Yaşam Taşeron işçiler o tarihi bekliyor! Taşeron başvuru sonuçları ve taşeron sınavı... - İş-Yaşam Haberleri

        Taşeron işçiler, kadro başvuru sonuçları için heyecanlı bekleyişini sürdürüyor. Taşeron düzenlemesiyle birlikte kadrolu pozisyonda çalışabilmek için kadro başvurusunu gerçekleştiren yüz binlerce taşeron işçi, şimdi kadro başvuru sonuçlarının açıklanacağı tarihi beklemeye başladı. Bilindiği üzere kadro başvuru sonuçlarını gösteren listeler asıldıktan sonra, taşeron sınavına girmeye hak kazanan adaylar belli olacak ve taşeron işçilerson aşama olan sınava katılacak. Peki taşeron başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? 2018 taşeron sınavı ne zaman?

        TAŞERON BAŞVURU SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

        Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, taşeron düzenlemesiyle birlikte kadro başvurusu yapan yüz binlerce taşeron işçi için "altisveren.gov.tr" adresini oluşturdu ve taşeron düzenlemesi kapsamında işçilerin merak ettiği birçok bilgi bu sitede yer alıyor.

        REKLAM

        Taşeron başvuru sonuçları da bu sitede yayımlanan duyuruda vatandaşlara bildirildi. Taşeron düzenlemesinin Resmi Gazete ilanının yer aldığı sayfada, taşeron başvuru sonuçlarını gösteren kesin listelerin24 Şubat 2018 asılacağı belirtildi. Böylecesınava girmeye hak kazanan taşeron işçiler bu listede yer alacak.

        2018 TAŞERON SINAVI NE ZAMAN?

        Taşeron başvuru sonuçları için bekleyişte olan yüz binlerce taşeron işçi, aynı zamanda kadrolu pozisyona geçmek için son aşama olan taşeron sınavının da ne zaman yapılacağını araştırıyor.

        Açıklanan kesin listelerde adı yer alan ve başvuru sonuçlarına göre taşeron sınavına girmeye hak kazanan taşeron işçiler,3 Mart 2018 - 22 Mart 2018 tarihleri arasında taşeron sınavına girecek.

        Sınav sonrasında 23 Mart 2018 - 26 Mart 2018 tarihleri arasında sınav kuruluna itirazlar yapılacak ve ardından 27 Mart 2018 - 31 Mart 2018 tarihleri arasında da itirazlar incelenecek ve sınav sonuçları açıklanacak.

        Sınav sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte kadrolu pozisyonda çalışmaya hak kazanan taşeron işçiler belli olacak.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ