Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Tır yağmalama iddiasına Fenerbahçe yöneticisi Can Gebetaş'tan yanıt - Fenerbahçe Haberleri

        Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde 10 ili etkileyen depremin ardından harekete geçen kulüpler, statlarını ve tesislerini yardım toplama merkezine dönüştürürken Fenerbahçe'nin bir yardım tırının yağmalandığı iddiası gündeme gelmişti.

        Bu gelişmelerin ardından Fenerbahçe Kurumsal İletişimden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Can Gebetaş, A Spor canlı yayınına katılarak, yağmalama haberlerinin gerçeği yansıtmadığını duyurdu.

        Gebetaş, "Stadyumdan yola çıkarak deprem bölgesine gönderdiğimiz tırların yağmalandığına yönelik iddialar hiçbir şekilde gerçeği yansıtmıyor" ifadelerini kullandı.

        KIZILHAN: İDDİALAR GERÇEĞİ YANSITMIYOR

        Fenerbahçe Kulübü Genel Sekreteri Burak Çağlan Kızılhan da yağmalama iddialarını yalanlayarak, “Bu konunun, bu çıkan haberin hiçbir şekilde doğruyu yansıtmadığını söylemek istiyorum. Biz, hem tır şoförüyle görüştük hem oradaki kontak kurduğumuz kişimizle görüştük. Zaten dağıtımın yapıldığına dair bir video da paylaşmış olduk. Bu haber kesinlikle doğru değildir. Böyle zamanlarda bile bu tarz haberler sosyal medyada bir şekilde yayılabiliyor. Lütfen itibar etmeyelim” ifadelerini kullandı.

        Afet bölgesi için tırların hazırlanmaya devam edeceğini belirten ve bu noktada vatandaşlara yardımlarını devam ettirmeleri çağrısında bulunan Kızılhan, “Sosyal medya hesaplarımızdan, TV’mizden belirtmiş olduğumuz gibi AFAD’ın listesine uygun şekilde tüm vatandaşlarımızdan desteklerini bu gece de yarın da devam ettirmelerini rica ediyoruz. Yarınki bütün tır organizasyonlarımızı da yaptık. Bu arada tırları da bilabedel bu konu için, destek için kullandıran tüm şahıslara, kurumlara buradan bir kez daha teşekkür etmek istiyorum. Bunların detaylarını da teşekkürlerimizi de ilerleyen günlerde paylaşmış olacağız. Tekrardan hepimizin başı sağ olsun” diyerek sözlerini noktaladı.

         Can kaybı ve yaralı sayısı son durum
        Can kaybı ve yaralı sayısı son durum Haberi Görüntüle
         100'üncü saat geçti! Peş peşe mucizeler...
        100'üncü saat geçti! Peş peşe mucizeler... Haberi Görüntüle
         Depremden son görüntüler
        Depremden son görüntüler Haberi Görüntüle
         Bu görüntüler sadece bir şehirden! İşte Hatay'daki yıkım!
        Bu görüntüler sadece bir şehirden! İşte Hatay'daki yıkım! Haberi Görüntüle
         İsviçre'den gelen gönüllü 3 yaşındaki çocuğu böyle uyuttu
        İsviçre'den gelen gönüllü 3 yaşındaki çocuğu böyle uyuttu Haberi Görüntüle
         Yürek sızlatan sözler!
        Yürek sızlatan sözler! Haberi Görüntüle
         Cumhurbaşkanı Erdoğan Kahramanmaraş'ta
        Cumhurbaşkanı Erdoğan Kahramanmaraş'ta Haberi Görüntüle
         İş dünyasından depremzedelere yardım
        İş dünyasından depremzedelere yardım Haberi Görüntüle
        ÖNERİLEN VİDEO
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ