Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Tom Cruise'un yüzüne ne oldu? - Magazin haberleri
        1

        Dünyaca ünlü oyuncu Tom Cruise, başrolünde yer aldığı 'Görevimiz Tehlike 7' (Mission: Impossible 7) filminin çekimlerinin bitmesiyle rahat bir nefes aldı.

        2

        'DOLGU' İDDİASI

        Serinin sekizinci filmi için uçuş dersleri almaya başlayan Cruise, geçtiğimiz gün San Francisco Giants'ın beyzbol maçını tribünden izlerken objektiflere yansıdı.

        Ancak Altın Küre ödüllü oyuncu, yüzündeki şişlikler nedeniyle neredeyse tanınmayacak haldeydi. Sosyal medyada "Acaba Tom Cruise maskesi takan bir seyirci mi oturuyor?" yorumları yapıldı. Yüzü şişen Cruise'un dolgu yaptırdığı ileri sürüldü.

        3

        59 yaşındaki oyuncu, geçtiğimiz temmuz ayında Wimbledon Tennis Turnuvası'nda görüntülendiğinde yüzünde aynı şişlikler yoktu.

        4

        AKSİLİKLER BİTMEDİ

        Öte yandan 'Görevimiz Tehlike 7' (Mission: Impossible 7) filmi, sette yaşanan aksiliklerle sık sık gündemde yer almıştı. Geçtiğimiz aylarda Tom Cruise'un korumasının kullandığı otomobil, Birmingham'da hırsızlar tarafından çalındığı iddia edilmişti.

        Cruise'un konakladığı otelin dışında park halindeyken hırsızların hedefi haline gelen otomobilde ünlü oyuncunun bavulları da bulunuyordu. Araba ile birlikte eşyaların değerinin binlerce sterlin olduğu ileri sürülmüştü. Çalınan otomobilde elektronik gereçler olduğu da iddialar arasında yer almıştı.

        5

        ÇOK SİNİRLENDİ

        Tom Cruise'un korumasının kullandığı otomobili soyan hırsızlar konuşulanlara göre aracın kontak anahtarından gelen sinyali bir tarayıcı kullanarak kopyaladılar. Cruise'un hırsızlık olayını öğrendikten sonra çok sinirlendiği de öne sürülenler arasında yer almıştı.

        6

        TESTİ POZİTİF ÇIKTI

        Mayıs ayında da Tom Cruise'un koronavirüs testinin pozitif çıkması nedeniyle çekimlerin aksadığı iddia edilmişti.

        The Sun gazetesinde yer alan habere göre; sette çalışan herkese aralarından birinin koronavirüs testinin pozitif çıktığı söylenmişti. Uzun süredir ortalarda görünmediği için de herkes bu kez koronavirüse yakalanan kişinin 58 yaşındaki Tom Cruise olduğunu düşünmeye başlamıştı. Ancak konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapılmamıştı.

        7

        SES KAYDI ORTAYA ÇIKMIŞTI

        Tom Cruise, filmin setinde öfkesine hakim olamamıştı. Cruise'un, film setinde geçerli olan koronavirüs önlemlerine uymayanlara küfrederek, azarladığı bir ses kaydı ortaya çıkmıştı.

        8

        Ünlü yıldız, daha sonra konuyla ilgili sessizliğini bozmuştu.

        Sızan ses kayıtlarında Tom Cruise'un, Londra'da sette sosyal mesafe kurallarına uymadığı için set çalışanlarına bağırdığı duyuluyordu. Cruise, bu tavrının hala arkasında durduğunu anlatmıştı.

        9

        "NE SÖYLEMEM GEREKİYORSA ONU SÖYLEDİM"

        Empire Magazine'e konuşan oyuncu, "Ne söylemem gerekiyorsa onu söyledim. O noktada tehlikede olan çok şey vardı ama tüm ekibime değildi bu tavrım. O ekip setten ayrıldı, sadece bazı seçilmiş kişilerdi" ifadelerini kullanmıştı.

        Pandemi sırasında çekimlerin bir daha durmadığını söyleyen Cruise, hala çekimlere devam ettiklerini de sözlerine eklemişti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ