Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor Trabzon'da şampiyonluk sesleri! - Trabzonspor Haberleri
        1

        Trabzonspor, Süper Lig'de Demir Grup Sivasspor'u 2-1 yenerek 298 hafta sonra liderlik koltuğuna otururken Trabzon'da yayımlanan yerel gazetelerde, şampiyonluk söylemleri iyice arttı.

        2

        Demir Grup Sivasspor galibiyetiyle ligin 22. haftasında bir maçı eksik 44 puana ulaşan bordo-mavililer, Beşiktaş galibiyetiyle 43 puana yükselen Medipol Başakşehir'den liderliği devraldı.

        3

        Trabzonspor, ligin 8. haftasında sahasında Gaziantep Futbol Kulübü'nü 4-1 yenerek maç fazlasıyla 284 hafta sonra liderliğe yükselmiş ancak haftayı lider kapayamamıştı.

        4

        Karadeniz'den Günebakış, Karadeniz, Taka, Karadeniz'de Sonnokta ve Kuzey Ekspres gazeteleri, bordo-mavili takımın adım adım şampiyonluğa yaklaştığını belirttiler.

        5

        Karadeniz'de Günebakış Gazetesi "Şampiyonluk yürüyüşü", Karadeniz Gazetesi, "Dozer gibi oyna, Kazım gibi sev. Bayrakları açın, şampiyonluk yakın" başlığıyla maç haberlerini okuyucularına duyurdu.

        6

        Kuzey Ekspres Gazetesi "Bu sene o sene olacak. İşte zirvenin yeni sahibi", Karadeniz Son Nokta Gazetesi, "Ağlata Ağlata yürüyoruz, mutlu sona", Taka Gazetesi de "Mekanın sahibi geri döndü" başlığını attı.

        7

        EN SON 2010-11 SEZONUNDA LİDERLİK TATMIŞLARDI

        Trabzonspor, en son 2010-2011 sezonunun 29. haftasını lider kapamıştı.

        8

        Bordo-mavililer, 22 Nisan 2011 tarihinde ligin 30. haftasında deplasmanda Eskişehirspor ile golsüz berabere kalmasının ardından liderlik koltuğunu Fenerbahçe'ye kaptırmıştı.

        9

        Karadeniz ekibi, 9 sezon sonra liderlik başarısı göstererek şampiyonluk yolunda da önemli bir virajı geçti.

        10

        AĞAOĞLU TEMKİNLİ

        Camia şampiyonluk havasına girmesine rağmen Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, sezon sonuna vurgu yaptı. Sivasspor mücadelesinin ardından açıklamalar yapan Ağaoğlu, "Önümüzde Beşiktaş maçı var. Ondan sonra da maçlar var. Hepsi zor maçlar, hiçbir maç kolay değil. Artık yolun yarısını geçtikten sonra herkes kendi hesabını yapıyor"

        11

        "UEFA hesabı yapan var. Şampiyonluk hesabı yapan ve kümede kalma hesabı yapan var. Şu anda ne olduğun önemli değil, nerede bitireceğin önemli, nereye gideceğin önemli. Nasip." ifadelerini kullandı.

        12

        Ağaoğlu ayrıca "Ayakların yere basması, diye bir tabir var. Bırakın ayakların yere basmasını o ayaklar hiçbir zaman kalkmamalı. Gerekirse ayakları sürüye sürüye yürüyeceğiz." dedi.

        13

        ÇİMŞİR: LİDER OLMAK DEĞİL, SEZONU LİDER TAMAMLAMAK ÖNEMLİ

        Trabzonspor'un teknik direktörü Hüseyin Çimşir de Sivasspor mücadelesinin ardından Ağaoğlu gibi sezon sonunu lider bitirmenin önemli olduğunu söyledi. "Benim için lider olmak değil sezon sonunu lider bitirebilmek önemli." diyen Çimşir, bunun devamlılığının olması gerektiğini belirtti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ