Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor Trabzon yerel basınında Sparta Prag galibiyeti - Futbol Haberleri
        1

        Trabzon'da yerel gazeteler, UEFA Avrupa Ligi 3. eleme turu rövanşında Çekya ekibi Sparta Prag'ı 2-1 yenerek play-off turuna yükselen Trabzonspor'a övgüler yağdırdı.

        2

        Karadeniz gazetesi ilk sayfasında, bordo-mavililerin gol sevinci yaşadığı fotoğrafı kullanarak, "Tarihi Trabzon yazar!" başlığını kullandı.

        3

        Gazete, son sayfasında ise "Novak fişi çekti", "Bu kolbastı hiç bitmesin" şeklindeki ifadeleri okuyucularıyla paylaştı.

        4

        Karadeniz'den Günebakış gazetesi de "Avrupa'nın yıldızı" ve "Trabzon fişi çekti" başlıkları ile galibiyeti sayfalarına taşıdı.

        5

        Taka gazetesi, "Akyazı'da muhteşem gece" başlığıyla yer verdiği haberde, Trabzonspor'un Akyazı'da 40 bini aşkın taraftarıyla Sparta Prag'ı yenerek evine gönderdiğini vurguladı.

        6

        Karadeniz'de Son Nokta gazetesi ise ilk sayfasında, "Avrupai Fırtına" başlığıyla çıkarken, "Çektik fişi aldık bileti. AEK kolla kendini" şeklindeki spotlar altında haberleri okuyucularına aktardı.

        7

        Kuzey Ekspres gazetesi ilk sayfasında, "This is Trabzon!", "Bekle bizi AEK 'Sör'lord geliyor...!" başlıklarını kullanırken, son sayfasında da "Fırtına Avrupa'yı 'Prag'maz!" ifadelerine yer verdi.

        8

        ZORLU FİKSTÜR

        Trabzonspor'u zorlu bir fikstür bekliyor. Sparta Prag karşılaşmasının ardından ara vermeden Pazar günü Süper Lig´in ilk haftasında oynayacağı Kasımpaşa maçının hazırlıklarına soyunan bordo-mavililer, yarın çalışmalarını tamamlayarak İstanbul´a hareket edecek.

        9

        Trabzonspor, 18 Ağustos´ta Kasımpaşa ile yapacağı mücadelenin ardından ise rotasını 22 Ağustos´ta UEFA Avrupa Ligi Play-Off turu ilk maçında Yunanistan´da AEK ile oynayacağı karşılaşmaya çevirecek.

        10

        3 DEPLASMAN, 2 EV

        Bordo-mavililer, 25 Ağustos´ta ligin 2´nci haftasında ise sahasında Yeni Malatyaspor´u konuk edecek. 29 Ağustos´ta UEFA Avrupa Ligi Play-Off turu rövanş mücadelesinde Medical Park Stadı´nda AEK´yı ağırlayacak olan Trabzonspor, 1 Eylül´de ise Süper Lig´in 3´üncü haftasında deplasmanda Fenerbahçe´ye konuk olacak. Bordo-mavililer böylece 1 Eylül´e kadar 3´ü deplasman, 2´si evinde olmak üzere toplamda 17 günlük süreçte 5 müsabakaya çıkmış olacak.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ