Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor Trabzonspor transferde bombayı patlatıyor! Dries Mertens geliyor iddiası! - TS son dakika transfer haberler - Trabzonspor Haberleri
        1

        Süper Kupa finalinde Sivasspor'u 4-0 yenerek kupaya uzanan Trabzonspor'da transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

        2

        Stoper mevkisi için Kolombilyalı Murillo'yu listesine alan bordo-mavili kulüp, Napoli'nin eski oyuncu Mertens'i de gündemine dahil etti.

        3

        İtalyan basınında yer alan haberlere göre; Trabzonspor, Salernitana ve Antwerp'in, Napoli ile yollarını ayıran ve şu an serbest statüde bulunan Belçikalı yıldız Dries Mertens’i kadrosuna katmak için görüşmelere başladığını iddia etti.

        4

        Haberde, Trabzonspor'un yıldız oyuncusu Marek Hamsik'in de Mertens transferinde devreye girdiği ifade edildi.

        5

        Geçen sezon Napoli ile 37 maça çıkan 35 yaşındaki yıldız oyuncu, 13 gol ve 2 asist kaydetti.

        6

        Trabzonspor'un Sivasspor’u yendiği maç sonrası Mertens iddialarıyla ilgili bir açıklama yapan Teknik Direktör Abdullah Avcı, "Mertens kariyeri ve oyunculuğuyla çok büyük bir oyuncu. Bizim için ekonomik anlamda ulaşılabilir bir oyuncu gibi gözükmüyor" ifadelerini kullanmıştı. Transfermarkt verilerine göre oyuncunun güncel piyasa değeri 4 milyon euro.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ