Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Türkiye İskoçya maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Türkiye milli maç bugün mü ve hangi kanalda canlı yayınlanacak? - Futbol Haberleri
        1

        Türkiye Avrupa Futbol Şampiyonası için hazırlıklarını sürdürüyor. Elemeler öncesinde ilk hazırlık maçında İskoçya'yı ağırlıyor. Diyarbakır Stadyum'unda oynanacak karşılaşmayı büyük ilgi gösteren futbolseverler, "Türkiye İskoçya maçı ne zaman, saat kaçta? Türkiye maçı hangi kanalda?" sorularına yanıt arıyor. İşte zorlu maç öncesinde tüm detaylar...

        2

        TÜRKİYE İSKOÇYA MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

        Türkiye İskoçya hazırlık maçı 16 Kasım Çarşamba günü saat 20:00'de başlayacak.

        Maç, Diyarbakır Stadyumu'nda oynanacak.

        3

        TÜRKİYE İSKOÇYA MAÇI HANGİ KANALDA?

        Türkiye - İskoçya maçı TRT 1'de canlı yayınlanacak.

        4

        A MİLLİ FUTBOL TAKIMIMIZIN ADAY KADROSU BELLİ OLDU

        A Milli Takımımızın, 16 Kasım'daki İskoçya ve 19 Kasım'daki Çekya maçlarının kadrosunda Arda Güler, Emirhan İlkhan, Samet Akaydın ve Tayyip Talha Sanuç ilk kez yer aldı. Cenk Tosun, Deniz Türüç ve Emre Mor ise uzun bir aradan sonra yeniden milli takıma çağrıldı.

        5

        MAÇI KOSAVALI HAKEM YÖNETECEK

        Müsabakada, Kosova Futbol Federasyonundan Visar Kastrati düdük çalacak. Kastrati'nin yardımcılıklarını Edmond Zeqiri ve Granit Hyseni yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Arda Kardeşler olacak.

        6

        İSKOÇYA İLE 2. MAÇ

        A Milli Futbol Takımı, İskoçya ile tarihinde ikinci kez karşı karşıya geliyor.

        İki takım arasında ilk ve tek maç, 62 yıl önce 8 Haziran 1960'ta Ankara'da oynandı. Özel maçı, Türkiye 4-2 kazandı. Ay yıldızlı ekibin golleri Lefter Küçükandonyadis (2), Metin Oktay ve Şenol Birol'dan geldi.