Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Teknoloji Twitter ve TweetDeck çöktü mü? Twitter'dan 'teknik sorun' açıklaması - Teknoloji Haberleri

        Dünyada en çok kullanılan sosyal medya platformları arasında yer alan Twitter'da kullanıcılar sabah saatlerinde sorun yaşadı. İlk olarak TweetDeck'te meydana gelen sorun, Twitter kullanıcılarını da etkiledi. Twitter'daki sorunun küresel olduğu görülürken, sosyal medya platformundan bir açıklama da geldi. İşte Twitter'da yaşanan sorun ile ilgili detaylar...

        TWİTTER ÇÖKTÜ MÜ?

        Sabah saatlerinde bazı kullanıcılar Twitter'a girerken teknik sorun uyarısı ile karşılaşırken, bazı kullanıcılar da tweet atamadı, Trend Topic sayfası açılmadı ya da anasayfa akışı yenilenmedi. Twitter'da yaşanan sorunun birkaç saat boyunca kesintilerle devam etmesinin ardından, saat 11.30 sularında giderildiği gözlendi.

        REKLAM

        Twitter'daki sorunun Avrupa, Amerika ve Japonya'da yoğunluklu olarak yaşandığı görülüyor.

        TWİTTER'DAN AÇIKLAMA

        Twitter da yaptığı açıklamada sorun yaşandığını kabul ederken, en kısa zamanda sorunun giderilmesi ve uygulamanın sorunsuz bir şekilde çalışır hale getirilebilmesi için çalışıldığı belirtilirek şöyle denildi:

        "Twitter ve TweetDeck'te kesintiler yaşıyoruz. Tweet atma, bildirim alma veya DM'leri görüntüleme konusunda sorun yaşayabilirsiniz. Şu anda bir düzeltme üzerinde çalışıyoruz ve yakında normale dönmesini bekliyoruz."

        Haberi Hazırlayan: Helin Genç
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ