Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Yalı Çapkını’nın oyuncusunun mesajları ifşa oldu! Ünlü fenomen sosyal medya hesabında yayınladı! - Magazin haberleri
        1

        Sosyal medya fenomeni olarak bilinen ve geniş bir takipçi kitlesine sahip olan Sibil Çetinkaya, Yalı Çapkını'ndan Yusuf karakterini canlandıran Umut Gezer'in mesajlarını ifşa etti.

        2

        Sosyal medya hesabında yayınladığı iddialı pozlarıyla dikkatleri üzerine çeken fenomen Sibil Çetinkaya, son olarak Yalı Çapkını dizisinde rol alan Umut Gezer’in radarına girdi.

        3

        Her paylaştığı pozuna, sevenleri tarafından büyük beğeni ve yorum alan güzel fenomen Sibil Çetinkaya, arkadaşını etiketliği kendisine Umut Gezer'den gelen mesajın görüntüsünü hikayesinde paylaştı.

        4

        Arkadaşını etiketlediği gönderiye "Hala umut var" notunu yazan Çetinkaya, Yalı Çapkını adlı dizide Yusuf karakterine hayat veren oyuncunun kendisine attığı mesajları ifşa etmiş oldu.

        5

        Paylaşılan mesajda Umut Gezer'in Sibil Çetinkaya'ya "Nazarlar değmesin, ne diyelim başka", "Bu kadar güzel gülüyor olmanı aşamıyorum" yazdığı görüldü. Sibil Çetinkaya ise daha sonra bu mesajları yanlışlıkla paylaştığını açıkladı.

        6

        Oyunculuk kariyerine ilk kez Yalı Çapkını dizisinde Yusuf karakterini canlandırarak başlayan Umut Gezer, eğitim hayatına halen devam ediyor.