Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Emlak ABD'li milyarder 111 milyon dolara yazlık aldı - Emlak Haberleri

        ABD'de yatırım fonu yöneticisi milyarderSteven Schonfeld, Florida'nın Pal Beachbölgesinde 111 milyon dolara ev alarak eyalet rekorunu kırdı.

        New York merkezliSchonfeldStrategic Advisors'ınkurucusu olan Steven Schonfeld'inbasın sözcüsü 6 dönüm arazide yer alan bu malikâneiçin anlaşmanın dün imzalandığını açıkladı. La Reverieolarak da bilinen 6 bin 500 metrekarelik bu malikanede 11 oda ve 22 banyo yer alıyor. Mülkte bunun yanında bovlingsalonu, spa, kuaför gibi lüks detaylar da yer alıyor.

        REKLAM

        La Reverieilk olarak 200 milyon dolara satışa çıkmıştı ancak bu fiyatta bir alıcı bulamadı ve eski sahipleri fiyatta indirime gitti. Yapılan açıklamaya göre Schonfeld, eşi ve 3 çocuğu bu büyük alıma rağmen Florida'daki evlerinde yaşamayacak, bu evi yazlık olarak kullanacak. Schonfeldve ailesi New York'ta yaşamaya devam edecek. Ailenin New York'unOldWestburykasabasında bir malikanesi ve Manhattan'da lüks bir dairesi de bulunuyor.

        YAZIN REKOR KIRILMIŞTI

        2 milyar dolarlık servetin sahibi olan Steven Schonfeld'inPalm Beach'dekidenize sıfır malikâneyialdığı fiyat yüksekliğinin yanında ilginç bir özelliğe daha sahip. Geçen yaz adı açıklanmayan bir iş insanı yine Florida'daki bir malikâne110.3 milyon dolara satın alarak rekor kırmıştı. Şimdi La Reverieiçin belirlenen 111 milyon dolarlık fiyat etiketininyapılan indirime rağmen 'rekor kırma arzusunu' gösterdiği konuşuluyor.

        Schonfeldailesinin Florida'daki malikâneye111 milyon dolar ödemelerine rağmen evin iç dekorasyonunu tamamen değiştireceği belirtildi.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ