Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Tümosan Konyaspor Son dakika haberi: Konyasporlu futbolcu Ahmet Çalık için baş sağlığı mesajları - Tümosan Konyaspor Haberleri
        1

        Konyaspor'da forma giyen milli futbolcu Ahmet Çalık, Ankara-Niğde otoyolunda geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti. Alınan bilgiye göre, Ahmet Çalık'ın kullandığı otomobil, sabah saatlerinde Gölbaşı Hacılar mevkisinde devrildi. 28 yaşındaki milli futbolcu kazada hayatını kaybetti. Spor camiasından birçok isim, Çalık'ın vefatı sonrasında baş sağlığı mesajı yayımladı...

        2

        DURSUN ÖZBEK: "Ahmet çok beğendiğim, Galatasaray'a uzun yıllar hizmet edebilecek bir oyuncuydu. Galatasaray'a yakışan bir sporcuydu. Türk sporuna, Konyaspor camiasına, Galatasaray camiasına ve Gençlerbirliği camiasına başsağlığı diliyorum."

        3

        MESUT BAKKAL: "Ahmet Çalık'ın kaliteli, düzgün, herkesin takdirini alan bir karakteri vardı. Herkesin başı sağ olsun. Allah ailesine sabır versin."

        25

        Gençlerbirliği'nden eski takım arkadaşı olan Fenerbahçeli oyuncu İrfan Can Kahveci de bir mesaj yayımladı. İrfan, sosyal medya hesabından, "Ahmet'im, canım kardeşim, kalbi tertemiz güzel kardeşim... Yıllarca hep beraberdik. Yan yana, omuz omuza verdik, sırtımızı birbirimize dayadık. Tanıdığım en karakterli, en temiz insanların başındaydın. Daha söylenecek çok şey var ama üzüntümü anlatamam. Seni böyle yetiştiren güzel ailene teşekkür ederim. Allah başta onlara, sonra hepimize sabır versin. Olmadı böyle be kardeşim. Her zaman aklımızda, kalbimizdesin. Mekanın cennet olsun. Seni çok seviyorum" cümlelerine yer verdi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ