Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Avrupa Ligi Austria Wien Fenerbahçe maçı ne zaman ve saat kaçta? UEFA Avrupa Ligi ile Austria Wien Fenerbahçe maçı hangi kanalda şifresiz mi izlenecek? - Futbol Haberleri
        1

        Fenerbahçe UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda Slovacko'yu 3-0 ve 1-1'lik skorlarla eleyip play-off turuna yükselerek Austria Wien ile eşleşti. Karşılaşma için geri sayım başlarken, taraftarlar zorlu maç öncesi müsabakanın ne zaman ve saat kaçta başlayacağını araştırmaya başladı. Peki Austria Wien Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta? UEFA Avrupa Ligi Austria Wien Fenerbahçe maçı hangi kanalda yayınlanacak? İşte maç hakkında merak edilenler...

        2

        AUSTRIA WIEN FENERBAHÇE MAÇI NE ZAMAN?

        UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçına sahne olacak Austria Wien Fenerbahçe mücadelesi 18 Ağustos Perşembe günü saat 22:00'de oynanacak.

        FENERBAHÇE AUSTRİA WİEN MAÇI RÖVANŞ MAÇI NE ZAMAN?

        Eşleşmenin ikinci maçı 25 Ağustos 2022 Perşembe günü Fenerbahçe maçı Kadıköy'de oynanacak. Maç saat 20.00'da başlayacak.

        3

        AUSTRIA WIEN FENERBAHÇE MAÇI HAKEMİ BELLİ OLDU!

        UEFA'nın internet sitesinde yer alan bilgilere göre karşılaşmayı Almanya Futbol Federasyonu'ndan Daniel Siebert yönetecek.

        Daniel Siebert'in yardımcılıklarını ise Jan Seidel ve Rafael Foltyn üstlenecek. Maçın dördüncü hakemi ise Daniel Schlager olacak.

        4

        AUSTRIA WIEN FENERBAHÇE MAÇI HANGİ KANALDA?

        Austria Wien Fenerbahçe rövanş maçının yayıncı kuruluşu henüz belli olmadı.

        Haberi Hazırlayan: Türker Üner

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ