Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol 1. Lig Denizlispor Beşiktaş: 3 - Denizlispor: 0 | MAÇ SONUCU - Futbol Haberleri

        Ligde geçen haftayı bay geçen Beşiktaş, 27. hafta mücadelesinde Denizlispor'u evinde 3-0 mağlup etti. 22. dakikada Cyle Larin'in golüyle 1-0 öne geçen Kartal, 38 ve 39. dakikalarda iki gol daha buldu. 38. dakikadaki duran topta altıpasta topla buluşan Aboubakar yaptığı sert vuruşla farkı ikiye çıkarırken sadece 1 dakika sonra Ljajic'e 'al da at' dercesine servis yaptı ve skor 3-0'a geldi.

        Beşiktaş'ta Larin'in 29. dakikada attığı gol VAR incelemesi sonrasında el olduğu nedeniyle geçersiz sayılırken Denizlispor'un 44. dakikada Rodallega ile attığı gol de yine VAR incelemesi sonrası ofsayt gerekçesiyle geçersiz sayıldı. Mücadelede başka gol olmayınca Beşiktaş sahadan 3-0'lık galibiyetle ayrılarak bay geçtiği haftanın ardından lige 3 puanla döndü. Kara Kartal üst üste üçüncü maçını kazanırken puanını da 54'e yükseltti. Denizlispor ise haftayı 21 puanla tamamladı.

        REKLAM

        MAÇIN DAKİKALARI

        11. dakikada Rodallega'nın savunma arkasına gönderdiği topa Mesanovic hareketlendi. Topa daha yakın olan Vida araya girdi.

        19. dakikada hızlı gelişen Denizlispor atağında sol kanattan ceza sahasına sokulan Sagal, rakibinden sıyrılıp pasını verdi. Uygun durumda topla buluşan Rodallega'nın sert vuruşu üstten auta gitti.

        21.dakikada Atiba'nın pasıyla sağ kanatta topla buluşan Rosier'in ortasında Mustafa Yumlu'nun uzaklaştırmak istediği top Larin'in önünde kaldı. Larin sağ çaprazda dar açıdan güzel bir vuruş yaparak topu ağlara gönderdi.

        28. dakikada sağ kanattan Nkoudou'nun ortasında arka direkte topla buluşan Larin, kale sahasında yaptığı vuruşla topu bir kez daha ağlara gönderdi. Ama VAR incelemesi sonrasında Cüneyt Çakır, Larin'in topu elle kontrol ettiğini işaret edip golü geçersiz saydı.

        REKLAM

        33. dakikada Nkoudou'nun pasıyla savunmanın arkasına sarkan Ljajic, kaleci ile karşı karşıya pozisyonda topu yandan auta gönderdi. Bu pozisyon için ofsayt bayrağı da havaya kalktı.

        37. dakikada sol kanattan Ljajic'in kullandığı köşe vuruşunda savunmadan seken topa Nsakala gelişine bir vuruş yaptı. Seken topu önünde bulan Aboubakar, dönerek vuruşunu yaptı ve topu ağlara gönderdi.

        38. dakikada Beşiktaş golleri üst üste buldu. Sol çaprazdan savunmanın arkasına sarkan Aboubakar, kaleci ile karşı karşıya pozisyonda topu Ljajic'e çıkarttı. Ljajic de topu boş kaleye gönderdi.

        43. dakikada sağ kanattan penaltı noktasına çıkartılan topla buluşan Rodallega, çok şık bir şekilde topu kontrol edip, vuruş açısını yarattı ve kaleci ile karşı karşıya pozisyonda topu ağlara gönderdi. Ama VAR incelemesi sonrasında Rodallega'nın ofsaytta olduğu tespit edildi ve gol geçersiz sayıldı.

        45+1. dakikada sol çaprazdan ceza sahasına sokulan Sagal'ın sert şutunda top üst direkten döndü.

        REKLAM

        54. dakikada sağ kanattan Sagal'ın ceza sahasına doğru kullandığı serbest vuruşta Ersin arka direğe düşen topu yumruklayarak uzaklaştırdı.

        63. dakikada Aboubakar ile verkaç yapıp ceza sahasına doğru yaklaşan Nkoudou'nun vuruşu üstten auta gitti.

        80. dakikada Sagal, Rosier'den topu kapıp ortasını yaptı. Ceza sahası içinde topu göğsüyle kontrol eden Rodallega'nın dönerek yaptığı vuruşta top üstten auta gitti.

        81. dakikada Josef'in savunma arkasına gönderdiği topa Aboubakar hareketlendi. Kaleci Cenk topu kafayla uzaklaştırdı. Seken topla buluşan Gökhan Töre'nin aşırtma vuruşu üstten dışarı çıktı.

        85. dakikada sol kanattan Oğuzhan köşe vuruşunu bir kez daha kullandı. Arka direkten seken topla ceza sahası ön çizgisi üzerinde buluşan Josef'in röveşatası çerçeveyi bulmadı.

        87. dakikada hızlı gelişen Beşiktaş atağında Rosier'in sağ kanattan içeriye çıkarttığı topa yakın mesafeden Hasic vuruşunu yaptı. Cenk gole izin vermedi.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ