Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş'ın dakika dakika Pjanic operasyonu! Nefes kesen trafik - Beşiktaş Haberleri
        1

        Beşiktaş, UEFA'ya listelerin verileceği son gecede yılın transferine imza attı. Siyah-beyazlılar, Barcelona'nın orta saha oyuncusu Miralem Pjanic'i 1 yıllığına kiraladı.

        2

        Gedson Fernandes ve Elneny ile ilgilendiği basına yansıyan Beşiktaş'ta Pjanic bombası gündeme bomba gibi düştü.

        3

        Akşam saatlerinde Beşiktaş - Barcelona ve Pjanic üçgeninde yoğun bir görüşme trafiği başlarken anlaşmanın tamamlanmasının ardından yıldız oyuncu, milli takım kampı için bulunduğu Saraybosna'dan 21.00 sularında özel uçağa bindi.

        7

        23.40'ta hastaneden TFF Tescil Bürosu'na doğru yola çıkan Pjanic, tam 00.00'da buraya ulaştı. 15 dakika sonra Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi ve yöneticiler de büroya geldi.

        8

        Bu esnada büroya dürüm siparişi verildiği kameralara yansıdı. 00.52'de ise işlemleri tamamlanan Pjanic, UEFA listesine yetiştirildi.

        9

        GHEZZAL'İ YETİŞTİREN EKİP İŞ BAŞINDA!

        Pjanic, uçaktan indikten sonra özel bir araçla hastaneye götürülürken otomobili kulüp görevlileri Erdinç Gültekin ve Barış Papila'nın kullandığı görüldü.

        13

        Transferi Avrupa'da da gündem olan Pjanic nefes kesen operasyonun ardından Bosna Milli Takım kampı için ülkesine döndü.

        14

        Pjanic'in transfer macerasında yakın arkadaşı olan Beşiktaş'ın eski oyuncusu Dusko Tosic de her anında yanında yer aldı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ