Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş'ta son dakika! Aboubakar Beşiktaş için İstanbul'da - Beşiktaş Haberleri

        Beşiktaş’ın sezon başında kadrosuna katmak için uğraş verdiği ancaksağlık sorunları nedeniyle vazgeçtiği Vincent Aboubakar dün İstanbul’ageldi. Takımı Porto’da verilen 3 günlük izni İstanbul’da değerlendiren Kamerunlu golcü, önce berberini ziyaret etti, ardından arkadaşlarıylabuluştu.

        Portekiz basınının haberine göre ise Aboubakar’ın, Beşiktaş ile transfer görüşmesi gerçekleştireceği ve ocak ayında Siyah-Beyazlıkulübe dönüp dönmeyeceğiyle ilgili nabız yoklayacağı ifade edildi.

        Busezon Porto’da sadece 4 dakika şans bulabilen 27 yaşındaki futbolcunun 2021 yılına kadar Portekiz ekibi ile sözleşmesi bulunuyor. Hatırlanacağı üzere Başkan Fikret Orman, sezonbaşında Aboubakar ile ilgilendiklerini ancak kendilerinin istediği sağlık belgelerinin futbolcu tarafındangönderilmediğini açıklamıştı.

        Vincent Aboubakar, profesyonel kulüp kariyerinde bugüne kadar toplam 107 gol atmayı başardı. Kamerunlu forvet Porto'da 56, Beşiktaş'ta 19, Lorient'te 17, Valenciennes'te ise 15 gol attı. 27 yaşındaki başarılı forvet bu periyotta 37 de asist yapmayı başardı.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ