Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş'tan son dakika transfer haberleri! Kartal harekete geçti şov başlıyor! (1 Temmuz BJK transfer) - Beşiktaş Haberleri
        1

        Beşiktaş’ta transfer hareketliliği bu hafta zirve yapacak! Sezonu 8 Temmuz’da Riva’da açacak olan siyah-beyazlılarda, yönetim yeni transferleri ilk kampa yetiştirmeye çalışıyor.

        2

        Kartal’ın ilk hedefi ise Boyd ve Shinji Kagawa.

        3

        Geçtiğimiz sezonun ikinci yarısını Ankaragücü’nde geçiren Tyler Boyd için Vitoria Guimaraes’le görüşen yönetim, bu transferi 1 milyon Euro’ya bitirmeyi planlıyor.

        4

        Boyd’la her konuda anlaşmaya varan yöneticiler, Portekiz kulübüyle de el sıkışmak üzere. ABD’li futbolcunun bu hafta resmi sözleşmeyi imzalaması bekleniyor.

        5

        Geçtiğimiz sezonun ikinci yarısını Beşiktaş forması altında geçiren Japon yıldız Shinji Kagawa konusunda da Beşiktaş’ın girişimleri sürüyor.

        6

        Abdullah Avcı’nın kadroda görmek istediği Kagawa için yönetim, geçtiğimiz hafta oyuncuyla gerekli görüşmeleri yaptı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Japonya seyahatine eşlik eden yönetici Hüseyin Yücel, burada Kagawa’yla ilgili temaslarda bulundu.

        7

        İtalya ve İngiltere’den de bazı kulüplerle görüşen Japon yıldız, siyah-beyazlılara son kararını iletecek.

        8

        Sözleşmesi biten Adriano’ya teklifte bulunan ancak henüz net bir yanıt alamayan Beşiktaş, Bursaspor’un sol beki Umut Meraş’ı kadrosuna katmak istiyor.

        9

        Bu futbolcuyla ilgili olarak geçtiğimiz günlerde yeşil-beyazlı yönetimle görüşen ve 2 milyon Euro karşılığı olan 13 milyon TL’ye anlaşan Beşiktaş, Bursaspor’da gerçekleşen olağanüstü genel kurulda yönetimin değişmesi sonrasında bu transfer için beklemeye geçti.

        10

        Bursaspor’un yeni başkanı Mesut Mestan ve yeni yönetim kuruluyla görüşecek olan siyah-beyazlılar, Umut Meraş konusunda Bursaspor’la anlaşmayı hedefliyor.

        11

        VİSCA PLANI

        Öte yandan Abdullah Avcı’yı getiren Siyah-Beyazlılar’ın Edin Visca’nın transferi için büyük çaba harcadığı ortaya çıktı.

        12

        VİSCA’NIN TAPUSU 12 MİLYON EURO

        Kartal, yeni hocası Avcı’nın Başakşehir’den öğrencisi olan 29 yaşındak Bosna Hersekli kanat oyuncusunu para artı oyuncu takası ile gerçekleştirmeyi planlıyor.

        13

        Yönetimin iyi ilişkiler içinde olduğu Turuncu-Lacivertliler’e Visca’ya karşılık takıma beklenen katkıyı yapamayan Jeremain Lens, Enzo Roco ve Orkan Çınar’ı ve 3 milyon euro da para teklif ettiği belirtildi. Başakşehir ise Boşnak oyuncu için 12 milyon euro talep ediyor.

        14

        STOPERE SÜRPRİZ İSİM

        Pepe’nin gitmesinin ardından Enzo Roco ve İsimat Mirin’den beklediği verimi alamaması nedeniyle savunmaya kaliteli bir takviye yapmak için kolları sıvadığı ve gündemine Mikel Villanueva’yı aldığı ortaya çıktı.

        15

        Teknik direktör Abdullah Avcı’nın raporu doğrultusunda harekete geçen Siyah-Beyazlılar, Copa America’da maç başına 7 top uzaklaştırma ile oynayan Venezuela’nın 26 yaşındaki stoperi için Malaga’nın kapısını çalma kararı aldı.

        16

        Malaga’da 29 maçta forma giyen ve 2 de asist yapan Villanueva’nın menajeriyle ilk temas kurulurken; oyuncunun Avrupa’da oynamak istemesi önemli bir avantaj olarak yorumlandı. 1.92 boyundaki Villanueva kulüp kariyerinde çıktığı 62 maçta hiç kırmızı kart görmedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ