Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş'tan son dakika transfer haberleri! Bomba gelişme: Geri dönün çocuklar! - Beşiktaş Haberleri
        1

        Bu sezon da ilk ikinin dışında kalan Beşiktaş'ta tek gündem gelecek sezon için iddialı bir kadro oluşturabilmek.

        2

        Başkan Fikret Orman, geçtiğimiz günlerdeki seçimin ardından bütçede tasarrufa gidileceğinin altını çizerken transferde öncelik genç isimlere verilecek.

        3

        Ancak şampiyonluk yarışından da geri kalmak istemeyen siyah-beyazlılar, bu konuda önemli temaslar içinde.

        7

        İngiliz basınına göre teknik direktör Marco Silva tarafından kadroda düşünülmeyen Cenk, satış listesine konuldu.

        8

        Kartal'ın 22 milyon Euro'ya sattığı milli futbolcu için Premier Lig'den ve Avrupa'dan şu anda talip çıkmadığı kaydedilirken Beşiktaş durumu yakından takip ediyor.

        9

        Başkan Orman'ın uygun şartların oluşması halinde geri dönmesini çok istediği golcü oyuncu için Everton'ın tavrı belirleyici olacak.

        10

        Düzenli olarak forma giymek isteyen Cenk'in Avrupa'dan beklediği tekliflerin gelmemesi halinde Beşiktaş'a kiralanması için kolaylık isteyeceği öğrenildi.

        11

        Yıldız oyuncunun Adem Ljajic ve Burak Yılmaz ikilisiyle birlikte harika bir hücum hattı oluşturacağını düşünen Orman'ın yeni sezonda Cenk Tosun'un siyah-beyazlı formayı giymesi için büyük çaba sarf edecek.

        12

        MARCELO DA DÖNÜYOR!

        Orman'ın bir diğer isteği ise Marcelo Guedes...

        13

        Beşiktaş'tan Lyon'a 2017-2018 sezonunun başında 7 milyon Euro'ya transfer olan Brezilyalı savunmacı, Beşiktaş'la bağını hiç koparmadı.

        14

        Sosyal medyadan yaptığı Beşiktaş paylaşımlarıyla taraftarların hep gönlünde olan Marcelo, bu nedenle Lyonlu taraftarların da tepkisini çekmişti.

        15

        Öyle ki Lyon'un Angers ile oynadığı lig maçının ardından takımı protesto eden taraftarlar, Marcelo'yu aklının Beşiktaş'ta olmasıyla suçlamış ve kulübe saygı göstermediğini öne sürmüşlerdi.

        16

        Lyon'daki misyonunu tamamladığını düşünen Marcelo'nun ailesinin de talebiyle Beşiktaş'a dönmek için gün saydığı belirtilirken yönetimle masaya oturmaya hazırlandığı ifade edildi.

        17

        Başkan Fikret Orman'ın da oynadığı dönemde hem sporculuğu hem de karakteriyle lider bir isim olan Marcelo'yu takımda görmeyi çok istediği ve kapılarının açık olduğunu oyuncuya ilettiği öğrenildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ