Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş'tan son dakika transfer haberleri: Rosier, Teixeira, Ghezzal, Diego Costa ve Luuk de Jong - Beşiktaş Haberleri
        1

        BİTMEYEN AŞK

        Beşiktaş'ta gündem Alex Teixeira! Beşiktaş Başkanı Ahmet Nut Çebi forma tanıtımı yapıldığı gün Brezilyalı oyuncunun transferindeki son durumunu kurmaylarına sordu.

        2

        Bonservisi elinde olan oyuncu ile yıllık 2 milyon Euro ücret ve bonuslar karşılığında anlaşıldığı ancak 1,5 milyon Euro imza parası konusunda geri adım atılmadığı bilgisi verildi.

        3

        İmza parası fikrine en başından beri karşı olan siyah beyazlıların patronu, bu rakamın mümkün olduğunca düşürülmesi ve transferin bitirilmesi için talimat verdi. Önümüzdeki hafta bu transferin gerçekleşmesine kesin gözüyle bakılıyor.

        4

        ROSİER VE GHEZZAL

        Kartal'ın öncelikli hedefi ise, geçen sezon kiralık olarak forma giyen Rosier ve Rachid Ghezzal'i yeniden kadroya katmak.

        5

        Rosier ile her konuda anlaşan ve kulübü Sporting ile bonservis pazarlıklarını sürdüren siyah-beyazlılar, Rachid Ghezzal konusu ise belirsizlik içinde.

        6

        Geçtiğimiz hafta yapılan görüşmelerde Beşiktaş yönetimi, Ghezzal ile el sıkışıp Leicester ile bonservis görüşmelerine başlarken Galatasaray'ın devreye girmesi işleri değiştirdi.

        7

        Ghezzal'in menajeri Fazuli'nin sarı-kırmızılı yönetimle anlaşmaya yakın olduğu ileri sürüldü.

        8

        Galatasaray'ın Leicester ile de bonservis pazarlıklarına başladığı belirtilirken Beşiktaş'ın yapacağı hamle merak konusu oldu.

        9

        YENİ HEDEF DE JONG

        Beşiktaş'ta yılan hikayesine dönen Diego Costa konusunu, yönetimi de farklı alternatiflere yönelmeye itiyor. İspanyol golcünün 2.5 milyon Euro yıllık ücret ve bonuslardan oluşan teklife hala net yanıt verememesinin ardından siyah-beyazlılar, diğer isimlere yöneldi.

        10

        Kartal'da gündeme gelen isim ise Luuk de Jong oldu. 30 yaşındaki futbolcu için Sevilla'ya kiralama teklifi yapıldı. Beşiktaş'ın yeni forveti kısa sürede açıklaması bekleniyor.

        11

        TARİH YAZMA VAKTİ

        Yerli transfer harekatını sürdüren Beşiktaş, Salih Uçan ve Mehmet Topal'dan sonra Kenan Karaman'ı da renklerine bağladı.

        12

        Sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan 27 yaşındaki futbolcu, "Merhaba Beşiktaş, şimdi tarihe geçme sırası bende" dedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ