Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Altın Gram altında yeni rekor! Altın fiyatları 9 Ocak 2023 Pazartesi bugün: Çeyrek altın ve gram altın fiyatı ne kadar, kaç TL oldu? Piyasalardan canlı altın fiyatları - Altın Haberleri
        1

        Altın fiyatları Fed'in para politikasından caymayacağı işaretleri ile yükselişe geçmişti. Geçtiğimiz haftanın son işlem gününde doların küresel para birimleri karşısında yükselişi altın fiyatlarında kısmi satışlara neden oldu. İşte, 6 Ocak Pazartesi haftanın ilk işlem gününde çeyrek ve gram altın fiyatları alış satış ekranı...

        Gram altında yeni rekor

        Fed'in sıkılaşma patikasına ilişkin ılımlı beklentiler doları baskılarken, küresel piyasalarda altın fiyatlarının da yükselmesine yol açtı. Spot piyasada altının onsu 1.880 dolar seviyesinin üzerini test ederken, gram altın da 1.135 TL ile rekor kırdı.

        2

        GRAM ALTIN FİYATLARI 9 OCAK 2023

        Gram altın fiyatları 9 Ocak Pazartesi günü saat 07:45'te kaydedilen güncel verilere göre 1.133,07 lira alış ve 1.133,28 lira satış fiyatı üzerinden işlem görüyor.

        CANLI GRAM ALTIN SAYFASI İÇİN TIKLAYIN

        3

        9 OCAK ÇEYREK ALTIN FİYATLARI NE KADAR?

        Çeyrek altın fiyatları 9 Ocak günü kaydedilen verilere göre 1.812,87 lira alış ve 1.852,80 lira satış fiyatı üzerinden işlem görüyor.

        CANLI ÇEYREK ALTIN FİYATLARI SAYFASI İÇİN TIKLAYIN