Sanayi Bakanı Işık'tan sanayi üretim artışı açıklaması
Sanayi üretiminin Mart'ta beklentileri aşmasını yorumlayan Sanayi Bakanı Işık, "Aslında bütün öncü veriler artışı gösteriyordu ama ben de bu kadar büyük artışı beklemiyordum" dedi.
Giriş: 08 Mayıs 2015 - 10:55 Güncelleme:
Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, sanayi üretimi verilerini değerlendirdi. Işık şunları söyledi:
''Aslında bütün öncü veriler artışı gösteriyordu ama ben de bu kadar büyük artışı beklemiyordum. Belli ki Mart ayında da üretim sanayi üretimini iyi bir noktaya taşımış. Bu Türkiye açısından sevindirici, güzel.
Felaket senaryoları yazanların hiçbirisinin söylediğinin itibar edilmemesi gerektiğini bu rakamlar ortaya koydu.'' Sanayi üretimi Mart'ta yüzde 1,1'lik artış beklentisine karşın yüzde 4,7 artış kaydetti.
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ