Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Teknoloji Oyun Ghost Recon Wildlands oyununun sistem gereksinimleri belli oldu - Teknoloji Haberleri

        Ubisoft oyuncuların Wildlands’in tüm haritasını dolaşmalarını sağlayacak olan Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands A World With No Heroes deneyim sayfasının açıldığını duyurdu. Daha önceleri The Division ve özellikle Far Cry serisi için kullanılan bu konsept hayli başarılı bulunmuştu.

        BOLİVYA'YA GİTMEDEN HARİTAYI DOLAŞMA KEYFİ

        Hem mobil ve masaüstü bilgisayarlarınızdan erişebileceğiniz dijital deneyim sayfası olan A World With No Heroes, oyuncuların Ghosts birimi Bolivya’ya ayak basmadan önce Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands’in açık dünyasını dolaşmalarını sağlayacak.

        50 kameradan çekilen görüntülerin oyun-içi 3D haritasına yansıtılmasıyla oluşturulmuş olan A World With No Heroes, oyuncuların oyundaki Kartel’in kontrolü altına geçen 21 farklı bölgede şüpheli aktiviteleri ve istihbarat raporlarını izlemesine olanak sağlayacak. Yeterli bilgi toplayan oyuncular içerisinde özelleştirme rozetleri ve ana oyun için sınırlı XP arttırıcı gibi ödüllerin bulunduğu oyun-içi bonus paketine sahip olacaklar.

        REKLAM

        Geçtiğimiz haftalarda düzenlenen kapalı beta’nın ardından, Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands açık betası PC, PS4 ve Xbox One için aktif durumda.

        Ubisoft'un yeni aksiyon oyunu Ghost Recon Wildlands, birkaç yıl sonraki Bolivya’yı konu alıyor; ülke vahşi Santa Blanca uyuşturucu çetesince bir narkotik bataklığına dönüştürülmüş durumda. Ghost takımı iste ülkeyi saran kartelleri çökertme görevini üstleniyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ