Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Evlilik Hakkında Her Şey son bölüm yayınlandı! 12 Nisan FOX TV Evlilik Hakkında Her Şey 27. yeni bölüm full tek parça izle!
        1

        Evlilik Hakkında Her Şey dizisi 12 Nisan Salı günü 20.30'da seyirci ile buluştu. Başrollerinde Gökçe Bahadır, Barış Kılıç, Sumru Yavrucuk'un bulunduğu dizi 27.bölümü ile ekrana geldi. İşte, Evlilik Hakkında Her Şey izleme linki...

        2

        EVLİLİK HAKKINDA HER ŞEY SON BÖLÜM İZLE!

        Diziyi kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler aşağıdaki linki kopyalayıp arama motoruna yapıştırarak izleyebilir.

        https://www.fox.com.tr/Evlilik-Hakkinda-Her-Sey/izle

        3

        EVLİLİK HAKKINDA HER ŞEY 27.BÖLÜM KONUSU

        Geçirdiği trafik kazası sonrası komaya giren Aziz, beş yıl sonra uyandığında karısının, en yakın arkadaşıyla evlenmiş olduğunu öğrenir. Üstelik Aziz’in yaptığı kaza, sadece kendi hayatını karartmamış, Efe ve Hande’nin hayatını da altüst etmiştir. Kazanın arkasındaki gerçeğin peşine düşen Azra ve Efe, kendilerini zorlu bir boşanma davasının içinde bulurlar. Sırlarla dolu bu büyük davaya Çolpan, Cevher’in de dahil olması işleri iyice zorlaştırır.

        Evlendiği gün, düğün organizatörü tarafından şantajla dolandıran Tunç, soluğu Sanem ve Bora’nın yanında alır. Sanem ve Bora yeni müvekkillerinin davasını çözmeye çalışırken, Çolpan tarafından görevlendirilen Yalın’ın peşlerinde olduğundan habersizdir. Bu dava Sanem ve Bora’nın hayatını tamamen değiştirerek, artık “kendilerini” çözülmesi gereken bir dava haline getirecektir. Aklı ve yüreği arasında sıkışan Efe, girdiği yol ayrımında Azra’yı en zayıf noktasından vurarak, hiç beklemediği bir anda onu derinden sarsar.

        Haberi Hazırlayan: Tutku Bulut

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ