Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe'den son dakika transfer haberleri! 3 yerli isim hedefte... - Fenerbahçe Haberleri
        1

        Tarihinin en kötü sezonunu geçiren Fenerbahçe, yeni sezonda iddialı bir kadroyla şampiyonluk yarışına dahil olmak için çalışmalara devam ediyor.

        2

        Habertürk Spor'dan Ahmet Selim Kul'un haberine göre sarı-lacivertlilerin transferdeki hedefleri netleşmeye başlarken öncelik ilk etapta yerli isimlere verilecek.

        3

        Başkan Ali Koç ve kurmayları, teknik direktör Ersun Yanal'ın raporu doğrultusunda 3 ismi kadroya katmak için çalışmalara başladı.

        4

        VEDAT MURİÇ

        Kanarya'nın komple yenilemeyi düşündüğü forvet hattı Çaykur Rizespor'dan Vedat Muriç'in ismi öne çıkıyor.

        5

        Karadeniz ekibinde bu sezon sergilediği performansla adından söz ettiren Kosovalı futbolcunun Türk vatandaşlığı da bulunuyor.

        6

        Kurulan ilk temaslarda sözleşmesi gelecek sezon sonunda bitecek olan 25 yaşındaki yıldızın Fenerbahçe'de oynamaya çok sıcak baktığı öğrenildi.

        7

        Yönetim, Çaykur Rizespor'la olan iyi ilişkileri de kullanarak bu transferi uygun bir bonservisle bitirmeyi planlıyor.

        8

        Bu sezon Çaykur Rizespor'la Süper Lig'de 31 maça çıkan Vedat, 14 gol ve 7 asist üretip 21 gole doğrudan etki etti.

        9

        NAZIM SANGARE

        Fenerbahçe'nin listesindeki diğer isim ise Antalyaspor'da bu sezon adından söz ettiren Nazım Sangare...

        10

        Akdeniz ekibinin, geçtiğimiz sezonun başında Osnabürck takımından 250 bin Euro bonservisle transfer ettiği Nazım sağ bekte görev yapıyor.

        11

        Sözleşmesi gelecek sezon bitecek olan 24 yaşındaki futbolcu için Antalyaspor ile temasa geçmeye hazırlanan Fenerbahçe, tıpkı Vedat Muriç'te olduğu gibi bu transferi de uygun bir bonservisle tamamlamak istiyor.

        12

        Gineli bir baba ve Türk bir annenin çocuğu olan Nazım'ın hem Türk hem Alman vatandaşlığı bulunuyor.

        16

        Bu sezon ligin ikinci yarısında Kadıköy'de oynanan Fenerbahçe derbisi öncesinde takım otobüsünü uğurlayan taraftarlara "Suriyeli" dediği için büyük tepki çeken 25 yaşındaki futbolcu, özür dilese de buzları eritmeye yetmedi.

        17

        Sözleşmesi bu sezon sona erecek olan gurbetçi futbolcu için teknik direktör Fatih Terim'den "Kontratını yenileyin" talimatı gelmedi.

        18

        Sinan'la yaptığı ilk görüşmelerde olumlu yanıt alan sarı-lacivertlilerin sezon bitimiyle yıldız oyuncuya imzayı attırması bekleniyor.