Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe'de gözler Vedat Muriç'te - Kimler gidecek - Son dakika Fenerbahçe transfer haberleri - Fenerbahçe Haberleri
        1

        Fenerbahçe'nin yıldız forveti Vedat Muriç gösterdiği performansla Avrupa takımlarının dikkatini çekmeye devam ediyor. Ligde 11 gol atıp 4 de asist yapan ve takımının skor yükünü sırtlayan oyuncuyu özellikle Premier Lig'den birçok takım takip ederken, İngiliz takımları gözlemcilerini sık sık Fenerbahçe maçlarına göndererek, Vedat'ı canlı olarak takip ettiler..

        2

        Tottenham, Leicester ve West Ham United başta olmak üzere 6-7 İngiliz kulübü Kosovalı oyuncuyu izleme listesine dahil ederken, Avrupa'nın diğer liglerinden de Vedat'ı takip eden kulüpler bulunuyor.

        3

        Özellikle Kosova'nın İngiltere'de 5-3 kaybettiği maçta 1 gol 2 asistlik performansla oynayan golcü oyuncunun bu maçtan sonra İngiliz kulüplerinin dikkatini ciddi anlamda çekerken, Harry Kane'in sakatlığından sonra yaşanan acil forvet ihtiyacı için düşündüğü isimler arasında Vedat'ın da olduğu ortaya çıktı.

        4

        Fakat Fenerbahçe'nin devre arasında Vedat için çok astronomik rakamlar talep edecek olmasından dolayı bu transferde çok fazla ilerleme kaydedilmezken, sezon sonunda Vedat için önemli bir yarışın yaşanması bekleniyor.

        5

        RAMİ KALIYOR

        Fenerbahçe'nin Fransız stoper Adil Rami’nin forma giyemediği için takım ararken ve ayrılma ihtimalini ciddi bir seçenek olarak düşünüyordu.

        6

        Menajeri İstanbul’a çağrılan tecrübeli oyuncunun mevcut maddi sıkıntılar da göz önüne alındığında ayrılmasına izin verilmeyeceği ifade edildi. Rami en azından sezon sonuna kadar Fenerbahçe forması giymeye devam edecek.

        7

        KİM GİDECEK?

        İşte Fenerbahçe'den ayrılma ihtimali olan 4 futbolcu:

        - Miha Zajc: Sloven oyuncuyu İtalya'nın Brescia kulübü transfer etmeyi çok arzuluyor. Fenerbahçe de transfere sıcak bakıyor.

        8

        Fakat tahkim kurulu son kararını vermeden Fenerbahçe bu satışa onay vermiyor. UEFA yapılan anlaşmayı da düşünen Fenerbahçe, bu satışı sezon sonuna da erteleyebilir.

        9

        - Victor Moses: Her ne kadar İnter ile Chelsea anlaşmış olsa da, oyuncu sağlık kontrolleri için Milano'ya gitmiş olsa da Fenerbahçe kiralık sözleşmesinin feshi konusunda son sözü söylemiş durumda değil.

        10

        Moses'in İnter'e transferi sağlık kontrolünde bir sorun çıkmaması halinde gerçekleşecek fakat Sarı-Lacivertliler fesih bedeli alarak maddi girdi almayı planlıyor.

        11

        - Alper Potuk: Oyuncuya Anadolu'dan sayısız teklif var. Fakat Alper Potuk Anadolu'ya transfer olmayı an itibariyle düşünmüyor. Yine de Tahkim Kurulu'ndan istenen kararın çıkması halinde Alper'den Ozan modelinde olduğu gibi 6 aylık ayrılığı istenecek.

        12

        - Maurico Isla: Boca Juniors'un ısrarla istediği sağ bek için Fenerbahçe belirsizlikten dolayı onay vermedi. Fakat bonservis girdisi de sağlayacağı için Tahkim Kurulu'ndan istenilen sonuç çıkması halinde Sarı-Lacivertliler Şilili oyuncunun transferine izin verebilir. Ricardo Rodriguez'in transferi halinde Fenerbahçe'nin yeni bekleri Dirar ve Rodriguez olabilir.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ