Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe Dinamo Zagreb maçında çıldırtan kareler! - Futbol Haberleri
        1

        Temsilcimiz Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi D Grubu'ndaki ilk maçında deplasmanda Dinamo Zagreb'e 4-1 yenilerek çok ağır bir yenilgi aldı. Ev sahibi ekibin gollerini; Sunjic, Hajrovic (2) ve Olmo kaydetti. Fenerbahçe'nin tek golü ise Roman Neustadter'den geldi.

        2

        Fenerbahçe'de Hollandalı teknik direktör Philip Cocu, mücadele öncesi kadroda rotasyona gitti. Hollandalı teknik adam, Atiker Konyaspor'u deplasmanda 1-0 yendikleri maçta ilk 11'de sahaya çıkan Skrtel, Jailson, Ayew ve Slimani'nin yerine Reyes, Eljif Elmas, Alper Potuk ve Frey'e şans verdi.

        3

        Duran top savunması adeta amatör takım seviyesinde gerçekleştirildi. Rakip, neredeyse her duran topta tehlike yarattı...

        4

        Fenerbahçe'de yenilen 3. golde büyük bir savunma hatası meydana geldi.

        5

        Fenerbahçe savunmasına atılan uzun topta İsmail Köybaşı ile Mehmet Topal aynı anda topa hamlede bulunmak isterken birbirlerine çarptı ve top bir anda boş durumdaki Olmo'nun önünde kaldı.

        6

        Olmo, topu hemen Hajrovic'e çevirirken Hajrovic kendisinin 2, takımının 3. golünü attı ve Zagreb ekibi skoru 3-1'e yaptı.

        10

        Zagreb’de çok silik bir görüntü ortaya koyan Alper Potuk’un ekranlara yansıyan bir görüntüsü sosyal medyanın gündemine oturdu. Etkisiz futbolu nedeniyle günün eleştirilen isimlerinden biri olan Alper yapılan paylaşımlarla hedef tahtasındaki isim oldu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ