Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe'nin maçı ne zaman, bugün maçı var mı? FB bay mı geçiyor? Fenerbahçe Antalyaspor maçı ne zaman? - Fenerbahçe Haberleri
        1

        Süper Lig'de heyecan zirve ve alt sıralarda tüm hızıyla devam ediyor. Lider Galatasaray'ın Sivasspor ile karşılaştığı haftada gözler en yakın takipçisi Fenerbahçe'nin maçına çevrilmiş durumda. Peki, sarı lacivertlilerin maçı ne zaman? İşte, söz konusu sorunun yanıtı ve kanaryanın kalan maçları...

        2

        İŞTE FENERBAHÇE'NİN KALAN MAÇLARI

        Sarı lacivertliler, kalan son 4 haftada; Hatayspor ve Gaziantep FK'nın ligden çekilmeleri nedeniyle 2 maça çıkacak. Kanarya, bu hafta fikstürde Hatayspor ile karşılaşacağı için hükmen 3-0 galip sayıldı.

        3

        FENERBAHÇE'NİN KALAN MAÇLARI

        Son haftayı da Gaziantep FK karşısında hükmen galip olarak geçecek Fenerbahçe, kalan son iki maçında önce Antalyaspor ile sahasında, ardından ezeli rakibi Galatasaray ile ise deplasmanda mücadele edecek.

        4

        KUPA MESAİSİ DE DEVAM EDİYOR

        Bu sezon 3 kulvarda birden mücadele eden ve hatırı sayılır bir başarı elde eden Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında Sivasspor'u konuk edecek.

        Zorlu karşılaşma 24 Mayıs Çarşamba günü saat 20:30'da oynanacak. İki takım arasında oynanan ilk karşılaşma 0-0 eşitlikle sonuçlanmıştı.

        5
        Haberi Hazırlayan: Mete Ertunç Sevilir

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ