Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig EMS Yapı Sivasspor Fiorentina Sivasspor maçı hangi kanalda canlı yayınlanacak? UEFA Avrupa Ligi Fiorentina Sivas maçı şifresiz mi ve saat kaçta? - EMS Yapı Sivasspor Haberleri
        1

        UEFA Konferans Ligi'ndeki temsilcilerimizden Sivasspor, son 16 turun ilk maçında Fiorentina karşısına çıkıyor. CFR Cluj, Ballkani ve Slavia Prag'ı eleyerek adını bir üst tura yazdıran ekibimiz, İtalya deplasmanında avantajlı bir skor arıyor. İşte, ayrıntılar...

        2

        FIORTENTINA SİVASSPOR MAÇI NE ZAMAN?

        Fiorentina Sivasspor son 16 turu ilk maçı bu akşam saat 23:00'de oynanacak.

        3

        FIORTENTINA SİVASSPOR MAÇI HANGİ KANALDA?

        Fiorentina Sivasspor maçı TV8,5'dan canlı olarak yayınlanacak.

        TV8.5 CANLI YAYIN İZLE

        4

        SİVASSPOR'UN MUHTEMEL İLK 11'İ

        Muammer Yıldırım, Robin, Goutas, Caner, Uğur, Ulvestad, Hakan Arslan, Kerem Kesgin, Erdoğan Yeşilyurt, Leke James, Gradel.

        5

        TV 8.5 NASIL EKLENİR VE İZLENİR?

        Öncelikle uydumuzun menüsüne geliyoruz ve yeni kanal ekleme bölümünü buluyoruz. Bu kısım uydudan uyduya değişebilir. Hemen hemen aynı isimdedir veya ingilizcede olabilir. Daha sonra frekans yazan kısma 12346 polarizasyon yazan kısımı Yatay veya H Symbol oranını ise 9600 olcak şekilde girip aratıyoruz. Kaydedip çıkıyoruz.

        6

        Spor Toto Süper Lig'i geçen sezon 54 puanla 10. sırada tamamlayan Sivasspor, Ziraat Türkiye Kupası'nı ilk kez kazanarak UEFA Avrupa Ligi'nde play-off turuna katılma hakkını elde etmişti.