Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray Başkanlık seçimi ne zaman, hangi tarihte yapılacak? Galatasaray Başkan adayları kimler? GS seçim günü belli oldu mu? - Galatasaray Haberleri
        1

        Galatasaray'da seçim rüzgarlı devam ediyor. Başkan Burak Elmas'ın ibra edilmemesi sonrası seçime gidileceği kesinleşmiş ama mahkemeden gelen tedbir kararı sonrası seçim bir kez daha ertelenmişti. Peki, yeni seçim ne zaman?

        GALATASARAY'DA SEÇİM NE ZAMAN?

        Sarı kırmızılı kulüp, eğer tedbir kararı kalkarsa 30 Nisan Cumartesi, kalkmazsa büyük ihtimalle 28 Mayıs Cumartesi günü bir kez daha seçimli kongreye gidecek. İşte Galatasaray'ın başkan adayları...

        2

        EŞREF HAMAMCIOĞLU

        3

        METİN ÖZTÜRK

        4

        ÜNAL AYSAL

        Ortaya çıkan tedbir kararı sonrası ertelenen seçimin ardından eski başkanlardan Ünal Aysal'ın aday olabileceği iddia ediliyor.

        5

        DURSUN ÖZBEK

        Ortaya çıkan tedbir kararı sonrası ertelenen seçimin ardından eski başkanlardan Dursun Özbek'in aday olabileceği iddia ediliyor.

        6

        ABDÜRRAHİM ALBAYRAK

        Ortaya çıkan tedbir kararı sonrası ertelenen seçimin ardından eski asbaşkanlardan Abdürrahim Albayrak'ın aday olabileceği iddia ediliyor.

        Haberi Hazırlayan: Mete Ertunç Sevilir

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ